Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Batibouw? Laat u niet overdonderen en plan uw bezoek...

Bezoek Arkana tijdens Batibouw in hal 8 stand 327

Foto: Arkana

Opendeurdagen Arkana

Foto: Arkana

Hebt u bouwplannen, dan bezoekt u waarschijnlijk de grote bouwbeurs Batibouw.
Het aanbod is enorm, alle nieuwtjes worden voorgesteld, maar al deze informatie kan u natuurlijk ook overdonderen.

Hebt u nood aan degelijk en persoonlijk advies, volledig afgestemd op uw leefwijze en mogelijkheden? Plan dan zeker een bezoekje aan Arkana in hal 8 bij stand 327 in de buitenste wandelgang. Arkana loodst u doorheen het volledige bouwproces, en steunt daarbij op jarenlange ervaring die we graag met u delen.

Indien zowel de bouwheer, aannemer, architect en de EPB-verslaggever reeds tijdens de ontwerpfase samenwerken, dan bekomt u immers een optimaal ontwerp.
Ons bouwteam met ervaringsdeskundigen begeleidt u met professioneel advies om tot een ontwerp op maat te komen dat voldoet aan uw verwachtingen en mogelijkheden en tevens aan de strenge energienormen. Zo kan u goed voorbereid en met de nodige gemoedsrust uw bouwavontuur starten.

Hoe kijken onze klanten terug op hun bouwperiode?

Lees de getuigenissen en tips van onze klanten. Arkana heeft een uitgebreid palmares aan realisaties, laat u inspireren en neem vrijblijvend contact voor meer informatie of een werfbezoek.

Opendeurdagen

In maart organiseren we verschillende opendeurdagen waarbij we enkele BEN-woningen in opbouw voor u openstellen. U hoeft niet vooraf in te schrijven, een bezoekje is geheel vrijblijvend.

Meer info via www.arkana.be

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?