Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Zorgeloos bouwen-op-maat met Arkana

Maatwerk keuken via Arkana

Foto: Arkana

Maatwerk kasten voor een praktische wasplaats.

Foto: Arkana

Levenslang wonen dankzij een uitgekiend ontwerp.

Foto: Arkana

Zeer veel lichtinval en een bijzonder ontwerp op een niet voor de hand loggend perceel.

Foto: Arkana

Wist u dat u zelfs nog voor de aankoop van uw grond advies kan vragen ivm het perceel dat u op het oog hebt? Zelfs in deze fase is het raadzaam om advies in te winnen en de grond te analyseren via een grondsondering.

Totaalbegeleiding

Aangezien uw aannemer als geen ander weet hoe u geld kan besparen bij de constructie van uw woning, betrekt u deze partij best bij het ontwerpen van uw plannen. Op deze manier kan u in alle vrijheid doordachte keuzes maken, waar u later geen spijt van heeft.

We bespreken niet enkel uw huidige leefwijze, wensen en noden, maar ook hoe deze in de toekomst eventueel kunnen wijzigen. Mits de keuze van de juiste technieken en indeling, kan u levenslang genieten van uw woning. Soms kunnen kleine wijzigingen u budgettair een besparing opleveren. We kienen dit allemaal voor u uit en zorgen ervoor dat ook het financiële plaatje klopt.

Toets uw ontwerp ook tijdig aan een eerste EPB-analyse, zodat u weet welke keuzes in hernieuwbare energie optimaal zijn.
Via deze werkwijze bekomt u een ontwerp dat is afgestemd op uw wensen en budget, en voorkomt u bij de uitvoering een financiële domper.

Een persoonlijk lastenboek

Uw sleutel-op-de-deur partner begeleidt u dus reeds bij het ontwerp, en coördineert alles tot bij de oplevering van uw instapklare woning. Samen plannen we een keuzedag in en krijgt u professioneel advies in de toonzalen.

En ja hoor, we zijn flexibel indien u bepaalde werken zelf of door een vriend wilt laten uitvoeren. We bespreken deze zaken allemaal vooraf, zodat u een offerte op maat krijgt op basis van een persoonlijk lastenboek. Steeds blijven budgetbewaking en advies centraal staan.

Uw sleutel op de deur woning

En daarna gaat het razendsnel. Het houten skelet wordt op 2 weken tijd gemonteerd en onmiddellijk volgen de verschillende fasen in het bouwproces mekaar op, gecoördineerd door uw persoonlijke werfleider.

De combinatie van houtskeletbouw en sleutel op de deur garandeert u een bijzonder korte uitvoeringstermijn, zodat u snel uw intrek kan nemen in uw instapklare nieuwbouwwoning.

Bezoek enkele realisaties

Arkana heeft reeds tal van realisaties op haal palmares. Vraag gerust enkele referenties in uw regio of de stijl die u voor ogen hebt. Ook een bezoek aan een werf in opbouw is ideaal om kennis te maken met onze werkwijze en materialen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?