Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek je onze klanten in hun afgewerkte woning?

BEN-woning geïnspireerd op het alledaagse in Mortsel.

Foto: Arkana

Binnen kijken in de keuken met veel lichtinval in Mortsel.

Foto: Arkana

BEN-woning: symbiose tussen mens en kader in Lier.

Foto: Arkana

Een zeer comfortabele keuken die doorvloeit in de TV-ruimte in Lier.

Foto: Arkana

BEN-woning met haard als ankerpunt in Retie.

Foto: Arkana

Op zondagnamiddag 30/09 (13-18u) zijn enkele van onze klanten zo gastvrij om je te ontvangen in hun afgewerkte woning. Samen met de architect krijg je een rondleiding doorheen de woning, en kan je vrijuit vragen stellen. Grijp dus zeker deze unieke kans, en schrijf je tijdig in voor een bezoek aan volgende woning(en):

BEN-woning geïnspireerd op het alledaagse
Bouwen gaat om mensen, niet alleen om een beeld in de omgeving. De fysieke context van de bouwsite en de oriëntatie zijn voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten en energiezuinigheid staat bovenaan de agenda. Eén van de resultaten hiervan is de typerende schuine zijgevel. Maar meer nog moet elk ontwerp vooral de vertolking zijn van het leven: de dagelijkse gewoontes van de bewoners vormen ankers voor de nodige groei, flexibiliteit en leefbaarheid in het ontwerp. Behoefte aan gedeelde en geprivatiseerde plekken en een optimale beweging door de ruimte via ergonomie, door- en uitzichten zijn hieraan verbonden accenten doorheen de woning.
Locatie: 2640 Mortsel


BEN-woning: symbiose tussen mens en kader
Mensen zijn in elk ruimtelijk ontwerpvraagstuk het uitgangspunt. We willen ze voorzien van een omgeving waarin ze het leven kunnen ontwikkelen dat ze willen leiden. Dit kan enkel tot stand komen door een intensieve dialoog tussen de aannemer, de architect en de bewoners. Door je te begeleiden bij het maken van autonome keuzes tijdens het ganse proces voel je je al meteen meer betrokken. Ook dit ontwerp is tot stand gekomen vanuit die nabijheid. Alles wordt vooraf uitvoering behandeld: van het ontvangen van gasten die komen eten tot het opbergen van schoenen en gerei. Kortom, ons werk is geïnspireerd op het leven en maakt er integraal deel van uit.
Locatie: 2500 Lier


BEN-woning met haard als ankerpunt
De ruimtes waarin we leven moeten niet enkel gevormd zijn om ons te beschermen tegen wind en weer, maar moeten juist ook bijdragen aan ons gevoel van comfort en welbehagen. Het samenzitten aan de haard, gezellig tafelen, uitgebreid koken en een bad kunnen nemen. In onze ontwerpen vinden we het juist heel belangrijk om veel aandacht te besteden aan de ruimtelijke facetten die het welzijn kunnen versterken. De flexibele indeling is bovendien bedacht voor verschillende soorten gezinnen, waardoor de woning meerdere generaties kan meegroeien.
Locatie: 2470 Retie


Om alles vlot te laten verlopen, dien je je vooraf in te schrijvenGelieve te vermelden welke woning(en) je wenst te bezoeken.
Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met de gedetailleerde adresgegevens.


Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren: 014/404 270.
Bouwteam ARKANA;
• maakt deel uit van de B&R Bouwgroep
• is geregistreerd aannemer en lid van Confederatie Bouw
• lid van Passiefhuisplatform
• lid van WTCB

Wat schreef de Livios-redactie over premies?