Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuwbouw, een investering die loont?

Bezoek jij deze BEN-woning in Mortsel op 30/09?

Foto: Arkana

Ook deze woning in Lier kan je bezoeken op 30/09. Inschrijving via Arkana.

Foto: Arkana

Of ontdek hoe interieur en exterieur perfect blenden in Retie via Arkana.

Foto: Arkana

De bouw van jouw woning is mogelijk wel de grootste investering in je leven. Hierbij ga je best weloverwogen te werk.

Keuze bouwperceel

Wist je dat je zelfs nog voor de aankoop van jouw grond advies kan vragen i.v.m. het perceel dat je op het oog hebt? Zelfs in deze fase is het raadzaam om professioneel advies in te winnen en de grond te analyseren via een grondsondering.


Hoe kan u geld besparen?

Alles begint natuurlijk met een gedetailleerde budgetanalyse en het in kaart brengen van je wensen. Aangezien de uitvoerder van de woning als geen ander weet hoe je geld kan besparen bij de constructie van jouw woning, is het raadzaam om deze partij te betrekken bij het ontwerpen van je plannen.

Toets je ontwerp ook tijdig aan een eerste EPB-analyse, zodat je weet welke keuzes in hernieuwbare energie optimaal zijn. Via deze werkwijze bekom je een ontwerp dat is afgestemd op jouw wensen en budget, en voorkom je bij de uitvoering een financiële domper.

Een persoonlijk lastenboek

Jouw sleutel-op-de-deurpartner begeleidt je dus reeds bij het ontwerp, en coördineert alles tot bij de oplevering van jouw instapklare woning. Samen plannen we een keuzedag in en krijg je professioneel advies in de toonzalen.

En ja hoor, ARKANA is flexibel indien je bepaalde werken zelf of door een vriend wil laten uitvoeren. We bespreken deze zaken allemaal vooraf, zodat je een offerte op maat krijgt op basis van een persoonlijk lastenboek. Steeds blijven budgetbewaking en advies centraal staan, de enige sleutel tot zorgeloos bouwen.

Uw sleutel op de deur woning

En daarna gaat het razendsnel. Het houten skelet wordt op 2 weken tijd gemonteerd en onmiddellijk volgen de verschillende fasen in het bouwproces mekaar op, gecoördineerd door jouw persoonlijke werfleider.

De combinatie van houtskeletbouw en sleutel-op-de-deur garandeert een bijzonder korte uitvoeringstermijn, zodat je snel jouw intrek kan nemen in jouw instapklare nieuwbouwwoning.

Jarenlange ervaring

Arkana heeft reeds tal van realisaties op haal palmares, vraag gerust enkele referenties in je regio of de stijl die je voor ogen hebt. Ook een bezoek aan een werf in opbouw is ideaal om kennis te maken met onze werkwijze en materialen. Contacteer ons voor meer informatie.


Op 30/09 stellen enkele van onze klanten samen met hun architect hun afgewerkte woning voor u open. Heb je interesse om hen te ontmoeten? Schrijf je dan in voor een bezoek via Arkana.


We hopen jou spoedig te ontmoeten.
Bouwteam Arkana

Wat schreef de Livios-redactie over premies?