Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek deze nieuwbouwwoning met de haard als centraal punt in de woning

Comfortabel wonen met de haard als centraal punt!

Foto: Arkana

Dankzij de zonnewinsten en zonwering is er steeds een aangenaam binnenklimaat.

Foto: Arkana

De kachel als centraal punt in de woning, zorgt voor de centrale verwarming en warm water.

Foto: Arkana

De ruimtes waarin we leven moeten niet enkel gevormd zijn om ons te beschermen tegen weer en wind, maar moeten juist ook bijdragen aan ons gevoel van comfort en welbehagen. Het samenzitten aan de haard, gezellig tafelen, uitgebreid koken en een bad kunnen nemen.

Bij een realisatie in Retie werd de kachel voorzien centraal in de leefruimte. Dankzij de goede isolatie en zonnewinsten van de ramen, moet je kachel slechts minimaal aangemaakt worden. De zonneboiler zorgt immers in de zomer en het tussenseizoen voor warm water.

In onze ontwerpen vinden we het ook belangrijk om veel aandacht te besteden aan de ruimtelijke facetten die het welzijn kunnen versterken. De flexibele indeling is bovendien bedacht voor verschillende soorten gezinnen, waardoor de woning meerdere generaties kan meegroeien.

Wil je deze woning in Retie bezoeken? Schrijf je dan snel in voor een bezoek op zondagmiddag 30/09 via info@arkana.be. Je krijgt dan een rondleiding door de bewoners, de architect en onze bouwadviseur. Een unieke kans!

Na inschrijving ontvang je de exacte adresgegevens en het tijdstip waarom we jou het best kunnen ontvangen. Je bent alleszins van harte welkom.

Bouwteam Arkana.

Wat schreef de Livios-redactie over kachels en haarden?