Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Lees ons stappenplan om comfortabel te bouwen!

Open werfdagen in Antwerpsesteenweg 15 - 2350 Vosselaar op 9 en 10 februari!

Foto: Arkana

Een unieke architectuur, volledig op maat van de klant.

Foto: Arkana

Ook een klassieke stijl is mogelijk in houtskelet.

Foto: Arkana

Met dit stappenplan van Arkana bouw je comfortabel. 

1. Betrek je aannemer reeds alvorens je naar een architect stapt

Wie kan je immers beter adviseren omtrent het kostenplaatje dan de aannemer die je woning zal bouwen? Binnen het bouwteam van Arkana werken zowel de architect, bouwadviseur en EPB-verslaggever met je samen om tot het gewenste ontwerp te komen. Met onze strikte aanpak voor budgetbewaking vermijden we onaangename verrassingen. 

2. Ga voor een uniek ontwerp, helemaal op maat van jouw levensvisie

De energiezuinige houtskeletwoningen van Arkana herken je meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel. Je kan rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding en maximaal rendement voor je investering.

De unieke stijl en ruimtebeleving van je energiezuinige droomwoning in houtskeletbouw krijgen stapsgewijs vorm op de tekentafel van onze onafhankelijke architecten.

3. Laat je begeleiden bij je materiaalkeuzes, zodat je tot een coherent geheel komt

Onder begeleiding van ons bouwteam selecteer je de kwalitatieve materialen met eindeloze keuzemogelijkheden, die perfect aansluiten bij je woondromen. Je krijgt voor alle technieken het juiste technisch advies van onze bouwexperts.

4. Een bouwteam met de nodige ervaring

Onze ervaren werf- en projectleiders bereiden het bouwproces tot in de kleinste details voor én volgen alles voor je op. Voor je het goed en wel beseft, ontvang je de sleutels van je compleet afgewerkte droomwoning. En ook na je intrek staat het Arkana-team je graag bij mocht je een vraag hebben. We zorgen voor begeleiding van A tot Z.

Wens je één van onze woningen in opbouw te bezoeken?
Op 9-10 februari (10-17u) kan je geheel vrijblijvend deze strakke laagbouwwoning bezoeken in Vosselaar. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?