Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Open werfdag zondag 22 augustus in Tervuren

voorgevel in houtskeletbouw

Foto: Arkana

achtergevel in ruwbouwfase, houten skelet

Foto: Arkana

wanden van het houten skelet

Foto: Arkana

plafond van houten skelet

Foto: Arkana

Energiezuinige kwaliteitswoningen in houtskeletbouw, daar staat Arkana voor. Wij bouwen uw volledig afgewerkte woning sleutel op de deur. Steeds meer bouwheren kiezen bewust voor het wooncomfort en de uitstekende energieprestaties van deze duurzame bouwmethode.

Voor elk project schrijft Arkana een individueel en persoonlijk verhaal. Uitgangspunt voor het ontwerp vormen uw dromen, verlangens en behoeften. Wij realiseren ùw huis, niet het onze. Arkana specialiseert zich in lage-energie-woningen, passiefhuizen en nul-energie-woningen. U kan steeds rekenen op onze jarenlange ervaring en vakmeesterschap. 

Voor meer informatie bent u welkom tijdens een open werfdag te Tervuren, Plintveld 18 op zondag 22 augustus (10-17h).

Bezoek ook andere open werfdagen, aangekondigd via de website www.arkana.be .  Er volgen nog bezoekdagen in Balen, Aartselaar, Vilvoorde, Geel, Hoeselt, ...  Wenst u een uitnodiging te ontvangen, verstuur dan uw gegevens naar info@arkana.be , en we houden u op de hoogte.

ARKANA:

  • Specialist in houtskeletbouw
  • Energiezuinig wonen
  • Zorgeloos bouwen
  • Een individueel verhaal
  • Stevige fundamenten

Arkana maakt deel uit van de bouwgroep B & R. Met meer dan 350 medewerkers behoort dit bedrijf tot één van de krachtige spelers in de Belgische bouwwereld. Naast de sterke eigen financiële prestaties, biedt dit stevige fundamenten om ook van uw project een succes te maken.  

Onze bouwconsulenten staan u graag bij, en zijn bereikbaar via volgende nummers:

Luc Brosens: 0497/291 205

Paul Janssens: 0485/625 115