Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

PassiveHouse beurs te Brussel nadert

Realisatie gecertificeerde passiefwoning

Foto: Arkana

Realisatie Arkana

Foto: Arkana

Naar jaarlijkse gewoonte neemt Arkana ook dit jaar opnieuw deel aan de passiefhuis-beurs te Brussel.

Uitsluitend gericht op energiezuinig bouwen en wonen, is de PassiveHouse Beurs de grootste in zijn soort in de hele Benelux.

Ga je bouwen of verbouwen, en wil je uitvissen wat energiezuinige woningen en passiefhuizen juist inhouden? Of ben je op zoek naar de laatste innovaties op de energiebewuste bouwmarkt?

Arkana ontmoet je graag op onze standnr B61.  Een beperkt aantal vrijkaarten zal beschikbaar zijn, dus vraag deze snel aan via: http://www.arkana.be/nl-BE/contact/contactinfo-formulier/.  Vermeld duidelijk dat je vrijkaarten wenst voor PassiveHouse aub.

Er zijn kaarten voor de professionele dag op vrijdag 09/09 : 9u30-17u30 en voor de bezoekersdagen op zaterdag 10/09 en zondag 11/09 : 10u00 - 18u00.  Graag duidelijk vermelden welke kaart u verkiest aub.

Indien u liever een persoonlijk onderhoud wenst met onze bouwconsulenten op een ander tijdstip, dan is dit ook steeds mogelijk.

Binnenkort stelt Arkana opnieuw werven in opbouw open voor het publiek. Deze data worden aangekondigd via de website www.arkana.be.het Arkana-team

014/404 270

info@arkana.be

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??