Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek deze lage-energiewoning in opbouw in Mol

Postelarenweg MOL, Arkana

Foto: Arkana

Postelarenweg MOL, Arkana

Foto: Arkana

Aangezien de normen van energieprestaties van woningen alsmaar strenger worden, blijft het bijzonder interessant om nu reeds voorbereid te zijn op de toekomst. Kom daarom onze lage-energiewoning in opbouw in Mol bekijken.

In 2012 wordt verwacht dat de nieuwbouwwoningen voldoen aan een E-peil 70 en K 40. Tegen 2021 wordt passiefbouw verplicht voor alle nieuwbouw.

Arkana specialiseert zich in het realiseren van Nul-Energie-WoningenPassiefhuizen en Lage-Energie-Woningen in houtskeletbouw.  We begeleiden onze klant van bij het ontwerp tot na de oplevering van een instapklare energiezuinige woning.

Een bezoek aan een woning in opbouw verduidelijkt onze werkwijze.  U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek tijdens de open werfdagen.  Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

WANNEER: 28 en 29 JANUARI 2012 (10-17u)

ADRES: 2400 MOL, Postelarenweg (verkaveling Watertoren).  De werf is bereikbaar via de Sint-Theresiastraat en de Watertorenstraat, dit wordt aangegeven met Arkana-wegwijzers.

Wij hopen u te mogen ontmoeten.

het ARKANA-team

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?