Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek deze Lage-Energiewoning in houtskeletbouw in opbouw

Passiefhuis ARKANA in Diepenbeek

Foto: Arkana

Nul-Energie-Woning ARKANA in Beerse

Foto: Arkana

Passiefhuis ARKANA in Linter

Foto: Arkana

Graag stellen wij voor u deze Lage-Energiewoning in opbouw open, zodat u kan kennismaken met onze werkwijze. Je kan ze op zondag 22 april van 10.00 tot 17.00 uur bezoeken in de Haagstraat 50 in Vrasene.

De werf zal in echte ruwbouwfase opengesteld worden, zodat u de constructie van het houten skelet en driedubbel buitenschrijnwerk kan bekijken.

Volgens de eerste EPB-berekeningen verkrijgt deze woning een K-Peil : 26 en een E-Peil : 36 waarmee deze woning ver onder de huidig vereiste energienormen blijft. 

Aan de voorwaarden voor een Lage-Energiewoning wordt tevens voldaan: netto energiebehoefte voor verwarming en koeling : 28,25 kW/m² < 30kW/m² .

Aangezien de oriëntatie van de bouwgrond niet ideaal is, werd er op zeer originele wijze omgesprongen met de indeling van de woning.

Kom uzelf vergewissen van onze werkwijze terwijl onze bouwconsulenten u rondleiden in de woning en al uw vragen beantwoorden.

Indien deze datum u niet past, dan kan u steeds een afspraak maken om de werf op een ander tijdstip te bekijken.  Vervolledig eenvoudig dit contactformulier, en wij contacteren u spoedig.

het ARKANA-team.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?