Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek deze sleutel-op-de-deur passiefwoning van ARKANA!

ARKANA, Passiefwoning in Heppen

Foto: Arkana

ARKANA, Passiefwoning in Heppen

Foto: Arkana

Om een passiefwoning in houtskeletbouw te realiseren dienen alle aspecten van het bouwproces hierop afgestemd te zijn.  Een sleutel-op-de-deurformule garandeert de opvolging van alle werken door één en dezelfde firma, waardoor u zowel minder bouwzorgen als de geruststelling krijgt dat alles nauwkeurig gecoördineerd wordt.

U gaat natuurlijk best ten rade bij een vakman met de nodige ervaring met energiezuinig bouwen. Best controleert u enkele referenties gelijkaardig aan het doel dat u voor ogen hebt: een Nul-energiewoningPassiefhuis of Lage-Energiewoning. Ook bij het Passiefhuisplatform kan u navragen of het bouwbedrijf lid is en gecertificeerde woningen heeft gerealiseerd.

Ook een bezoek aan enkele werven in opbouw, kan u een goed beeld geven van de werkwijze en de gebruikte materialen.

Op zondag 17 juni stelt ARKANA een passiefwoning in opbouw open voor het publiek : 3971 HEPPEN, Oosterven 1 (GPS-adres: Hoekstraat 18).  U kan het houten skelet zien, en het passieve buitenschrijnwerk met drielagige beglazing werd geplaatst.

De bouwheer opteert voor een ventilatiesysteem met bodemwarmtewisselaar, alsook zonwering met screens, voorzien van een zon- en winddetector.

Na verdere afwerking en oplevering van de woning, zal dit passiefhuis worden gecertificeerd.

U bent sowieso van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan deze open werfdag!

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?