Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Batibouw Innovation Award: Arkana neemt deel!

Lage-Energiewoning ARKANa in Retie

Foto: Arkana

Lage-Energiewoning ARKANA in Retie

Foto: Arkana

Lage-Energiewoning ARKANA in Retie

Foto: Arkana

De Confederatie Bouw reikt de Innovation Award 2013 uit tijdens Batibouw op de prestigieuse Belgian Building Awards op woensdag 27 februari 2013.

Arkana neemt deel met een innoverende werking van ons bouwteam. 

Het is voor de bouwheer soms moeilijk om door het bos de bomen te blijven zien bij de strenger wordende energienormen. Arkana biedt de bouwheer een totaalbegeleiding aan door een volledig bouwteam dat nauw samenwerkt. Vanaf 31/12/2020 wordt het bouwen van “bijna-nul-energiegebouwen” dan ook de norm.

Dankzij de samenwerking van energiedeskundigen en de totaalbegeleiding worden alle facetten in het bouwproces nauwkeurig op elkaar afgestemd, zodat de woning voldoet aan de vooropgestelde energienormen.

Indien u vandaag bouwt volgens de huidige regels, dan krijg je een energiezuinige woning die tegen 2020 op energetisch vlak echter achterhaald zal zijn. Dit zal onvermijdelijk een impact hebben op de verkoopwaarde van uw woning, wellicht de grootste investering van uw leven.

Daarom bouwt Arkana nu reeds volgens de strenge toekomstige energienormen Nul-Energiewoningen, Passiefhuizen en Lage-Energiewoningen dankzij de jarenlange ervaring in houtskeletbouw. Zo bent u verzekerd van de beste doorverkoopwaarde van uw woning op termijn.

Bijkomend kan u nu genieten van ondersteuningsmaatregelen van de overheid en uw netbeheerder, die u belonen voor uw energiezuinige investeringen met oog voor de toekomst.

Wenst u kennis te maken met ons bouwteam? We nodigen u alvast uit tijdens een Open Werf Weekend op 16 en 17 februari in 2470 Retie, Werbeek 14.

Dit betreft een moderne Lage-energiewoning in houtskeletbouw tijdens de ruwbouwfase.

Indien gewenst, dan kan u tevens een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste bespreking, budgetanalyse, energie- of bouwadvies, volledig op maat van uw ideeën en geheel vrijblijvend.

Later plannen we nog open werf dagen in Humbeek en Puurs, meer info hierover volgt later.  Wenst u op de hoogte te blijven, vul dan even uw gegevens in.

Wij hopen u sowieso spoedig te ontmoeten.

Het ARKANA-bouwteam.