Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Je BEN-woning sleutel-op-de-deur

Lage-Energiewoning ARKANA

Foto: Arkana

Houtskeletwoning Arkana

Foto: Arkana

Klassieke woning Arkana

Foto: Arkana

Moderne woning Arkana

Foto: Arkana

De meeste van onze klanten kiezen ervoor om een woning te bouwen die nu reeds voldoet aan de toekomstige energienormen. Vanaf 2021 zal een BEN-woning immers de verplichte norm worden in nieuwbouw.

Een groot deel van onze klanten kiest er nu al resoluut voor om een BEN-woning te bouwen. Het is immers een investering die direct loont dankzij een zeer lage energiefactuur. Tevens word je beloond met een premie van je netbeheerder, een korting van 100% op de onroerende voorheffing, en mogelijk een voordelig krediet bij je bank.

Aangezien een BEN-woning op energetisch vlak up-to-date is, betekent dit ongetwijfeld een meerwaarde van de woning.

Nu al BEN-bouwen heeft dus niets dan voordelen:
• een beter comfort door minder warmteverlies en minder tocht
• een zeer lage energiefactuur
• kleinere afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
• je woning voldoet nu al aan de toekomstige normen en behoudt zijn waarde ook na 2020
• je helpt de klimaatverandering tegen te gaan

Arkana is reeds jaar en dag overtuigd van het belang om energiezuinig te bouwen. Als pionier in houtskeletbouw, beschikken we over een ruime ervaring hierin en hebben we reeds tal van BEN-woningen gerealiseerd. Want het moet gezegd, er komt heel wat bij kijken om een BEN-woning te bouwen, die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Om onaangename verrassingen te vermijden, is het aangewezen om tijdig een budgetanalyse te doen. Hierbij kan ARKANA je adviseren om het totaalplaatje in overeenstemming te brengen met jouw budget. Op deze manier kan je indien nodig tijdig ingrijpen en heb je onmiddellijk een ontwerp-op-maat in handen dat rekening houdt met al je verwachtingen. Het bouwteam van Arkana begeleidt je doorheen het volledige bouwproces.

Het is erg handig om jouw bouwproject door eenzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van je instapklare woning. Arkana ziet het begrip ‘sleutel-op-de-deur’ eerder als ‘project-op-maat’ met volledige begeleiding doorheen het ganse bouwtraject.

Arkana heeft een uitgebreide referentielijst opgebouwd met tal van sleutel-op-de-deurwoningen, in allerlei stijlen en energieconcepten. Op onze website lees je de getuigenissen van onze klanten.

Heb je interesse om een houtskeletwoning in opbouw te bezoeken? Je bent van harte welkom op zondag 01/11 (10u – 17u) in Zoersel, Monnikenheide 8.
Indien dit tijdstip voor jou niet past, of je wenst een persoonlijke afspraak, is ook dat natuurlijk mogelijk. Voor meer informatie kan je terecht op www.arkana.be of tel 014/404 270.

We hopen je spoedig te ontmoeten,
Bouwteam Arkana, Hoge Mauw 460, 2370 Arendonk.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?