Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bouwplannen in 2016? Bezoek Arkana tijdens Batibouw!

Bezoek Arkana tijdens Batibouw in paleis 8.

Foto: Arkana

BEN-woning Arkana in Humbeek

Foto: Arkana

Realisatie Arkana in Aartselaar

Foto: Arkana

realisatie Arkana in Oud-Turnhout

Foto: Arkana

Batibouw gaat vanaf 27/02 opnieuw van start. Voor veel mensen is dit het startsein om hun bouwplannen opnieuw te bekijken en inspiratie op te doen tijdens de beurs.

Tijdens Batibouw vindt u dan ook ‘alles onder 1 dak’ en kan u de laatste nieuwe snufjes ontdekken. Er is bijzonder veel informatie te rapen op de beurs, en het is voor u als bouwheer niet eenvoudig om de juiste keuzes te maken. Arkana beseft dit als geen ander, en biedt een persoonlijke totaalbegeleiding aan doorheen het ganse bouwproces.

Hebt u nog geen bouwgrond?

Geen probleem, ons advies kan zelfs al starten alvorens u een geschikte bouwgrond vindt. Mits het juiste advies kan u op zoek naar een geschikt bouwperceel, zodat u de woning van uw dromen kan realiseren. Hoe zit het met de oriëntatie van de grond, de bouwvoorschriften, kwaliteit van de grond, … We bekijken het allemaal samen met u.

Hoe energiezuinig wenst u te bouwen?

Wij begeleiden u om de juiste keuze te maken, waarbij zowel comfort/kosten/baten worden bekeken. Zo doet Arkana bij de EPB-voorcalculatie reeds verschillende simulaties teneinde kosten/baten en comfort goed te kunnen inschatten.

Op basis van deze EPB-simulaties krijgt u een duidelijk beeld op de invloed van de mogelijke keuzes en het daaraan gekoppelde kostenplaatje, zodat u tijdig de juiste keuzes kan maken. Deze belangrijke keuzes zijn immers bepalend zowel op korte als lange termijn:

  • comfort in de woning;
  • waardebehoud woning in de toekomst;
  • uw toekomstige energiefactuur;
  • eventuele premies en korting onroerende voorheffing, www.energiesparen.be
  • gunstige hypotheeklening op basis van het te behalen E-peil bij sommige banken vb. Triodos.

Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Samen met de architect, de EPB-verslaggever, uw bouwadviseur, … bieden wij u een uitgebreide begeleiding om het totaalplaatje te doen kloppen.

Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u bijgestaan door uw persoonlijke werfleider en ons team. Na een kort en aangenaam bouwproces overhandigen wij u de sleutels van uw nieuwe thuis!

Arkana tracht dan ook met 100% klanttevredenheid alle projecten af te werken en deelt met plezier de getuigenissen van onze klanten . Vraag ook zeker naar onze uitgebreide referentielijst met foto's via dit contactformulier .

Graag nodigen wij u uit om enkele werven in opbouw te bezoeken . Deze open werfdagen worden aangekondigd in onze nieuwsberichten . Ontvangt u graag een vrijblijvende uitnodiging voor deze evenementen, dat kan via dit contactformulier .

U vindt Arkana tijdens Batibouw in paleis 8. We hopen u spoedig te ontmoeten. 

Het Arkana-bouwteam.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?