Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe kies je een bouwtechniek en bouwpartner?

Bezoek deze woning op 24-25/09 in Zoersel

Foto: Arkana

Bezoek deze woning op 24-25/09 in Sint-Amands

Foto: Arkana

Bezoek deze woning op 24-25/09 in Kalmthout

Foto: Arkana

Er komt heel wat bij kijken om een woning te bouwen, dewelke aan al uw wensen en eisen voldoet. Vanwege de strenge EPB-normen is de nodige ervaring vereist om uw energiezuinige houtskeletwoning te realiseren.

Het is erg handig om uw bouwproject door éénzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van uw instapklare woning. Arkana ziet het begrip ‘sleutel-op-de-deur’ eerder als ‘project-op-maat’ met volledige begeleiding doorheen het ganse bouwtraject.

Uw bouwpartner

Mits een doorgedreven budgetanalyse brengen we samen het totaalplaatje in overeenstemming met uw budget.  Zo kan u indien nodig tijdig ingrijpen en heeft u onmiddellijk een ontwerp-op-maat in handen, gekoppeld aan een duidelijk financieel plaatje. Arkana werkt steeds met een persoonlijk en gedetailleerd lastenboek zodat u een duidelijk beeld hebt over de voorzieningen en de prijs.

Het bouwteam van Arkana begeleidt u verder doorheen het volledige bouwproces, van bij het ontwerp tot na de oplevering van uw instapklare woning.  Indien gewenst, dan start deze begeleiding al bij de keuze van uw bouwgrond. Ook bij het ontwerpen van uw woning staan we u graag bij om een doordachte architectuur en de ideale structuur van uw woning te bepalen.

Houtskeletbouw  
Houtskeletbouw is niet goedkoper dan een traditionele woning, maar de prijs van een houtskelet woning omvat meer wooncomfort voor hetzelfde budget / prijs. Doordat een houten structuur lichter is dan een traditionele structuur is het resultaat een meer gevarieerde architectuur, en dit voor hetzelfde budget!

Een houtskeletwoning wordt razendsnel opgebouwd, vandaar dat een goede voorbereiding en een strikte planning en opvolging vereist zijn. U kunt hierbij steunen op onze ervaring om een snelle en efficiënte opeenvolging van de werken te waarborgen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide referentielijst opgebouwd met tal van sleutel-op-de-deur woningen, in allerlei stijlen en energieconcepten.  Op onze website leest u de getuigenissen van onze klanten . Blijf ook zeker op de hoogte van onze open werfdagen , waar u steeds welkom bent.

Wilt u graag vrijblijvend enkele realisaties zien, of een werf in opbouw bezoeken , neem dan zeker contact met ons .

Dankzij onze klanten kan u op 24-25/09 hun afgewerkte woning bezoeken tussen 14u en 18u.  Tijdens deze opendeurdagen kan u kennismaken met de bouwheer, de architect (STAM) en Arkana als aannemer. U kan kiezen uit volgende locaties: Sint-Amands , Kalmthout en Zoersel .

Inschrijven kan via e-mail aan lisanne.govaerts@arkana.be. Gelieve uw naam, tel-nr, de gekozen locatie (Sint-Amands, Kalmthout en Zoersel) en tijdstip (24-25/09: 14-18u) te vermelden aub.

Wij hopen u spoedig te ontmoeten.

Bouwteam ARKANA:

Wat schreef de Livios-redactie over bouwpartners?