Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoekt u onze open werfdagen na Batibouw?

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart bent u van harte welkom in Hombeek, Kapelseweg 151.

Foto: Arkana
Foto: Arkana

De organisatie van Batibouw bekroonde Arkana met het '5 zintuigen'-label dankzij onze informatieve beursstand. We vinden het dan ook belangrijk om u correct te adviseren en begeleiden in verband met uw bouwmogelijkheden en meest geschikte keuzes.

Een werfbezoek is de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en de gebruikte materialen.  Tevens krijgt u dan meteen al meer voeling met de volumes van de ruimtes zodat u zicht krijgt op de beschikbare oppervlakte.

Een BEN-woning in Hombeek, Kapelseweg 151

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart bent u van harte welkom in Hombeek, Kapelseweg 151. Zowel uw bouwadviseur als de architect van deze woning staan klaar om u meer informatie te verstrekken. We tonen u deze gesloten bebouwing in houtskelet.  Met een E-peil 24 betreft dit een BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

Een lage-energiewoning in Poederlee, Rooyaerde 25

Op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart kan u deze zeer energiezuinige houtskeletwoning in Poederlee, Rooyaerde 25 ontdekken. Volgens de voorlopige EPB-berekeningen behaalt deze woning een E-peil 35. Ditmaal tonen wij u een open bebouwing met carport.

We hopen u te mogen verwelkomen.
Paul Janssens (0485/62 51 15) en Jef Dauwen (0496/49 42 28).
Bouwteam ARKANA

Batibouw: Paleis 8 - stand 327

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?