Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Arkana en is dus niet geschreven door Livios.

Klopt uw financieel plaatje om uw woning te bouwen?

Bezoek deze woning op 11-12/03/2017 in Poederlee, Rooyaerde 25.

Foto: Arkana

Deze BEN-woning kan u bezoeken op 26/03/2017 in Vosselaar, Boerenkrijglaan 9.

Foto: Arkana

Realisatie Arkana in Herentals

Foto: Arkana

Realisatie Arkana in Malle

Foto: Arkana

Realisatie Arkana in Oud-Tunhout

Foto: Arkana

Budgetbepaling is één van de belangrijkste zaken alvorens een vlekkeloos bouwproces kan starten. Om deze analyse zo juist mogelijk te maken, kan Arkana u assisteren. Aan de hand van uw persoonlijk lastenboek, doen we een budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget.

Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Samen met de architect, de EPB-verslaggever, uw bouwadviseur, … bieden wij u een uitgebreide begeleiding om het totaalplaatje te doen kloppen. Zo kan u tijdig bijsturen mocht dat nodig blijken, en gaat u een zorgeloos bouwtraject tegemoet.

Arkana adviseert om reeds van bij het ontwerp een bewuste keuze te maken voor een goed doordachte architectuur en een degelijke structuur van de woning. Een voorcalculatie EPB geeft dan alvast een eerste beeld van het te behalen E-peil. Op basis van enkele simulaties op de EPB-voorcalculatie kan u de juiste keuzes maken voor bepaalde technieken of hernieuwbare energie. U bekomt dan gegarandeerd een zeer energievriendelijke woning dewelke volledig voldoet aan uw verwachtingen. Een BEN-woning blijft up-to-date, dit verhoogt de waarde van uw woning op lange termijn.

Arkana begeleidt u tevens bij de keuze van materialen en technieken. Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u bijgestaan door uw persoonlijke werfleider en ons team.

Een nieuwe woning, volledig op maat en binnen het voorziene budget. Na een kort en aangenaam bouwproces overhandigen wij u de sleutels van uw nieuwe thuis!

Van welke voordelen kan u genieten?

Door energiezuinig te bouwen, profiteert u van een levenslange besparing op uw energiefactuur, wat gezien de alsmaar stijgende prijzen belangrijk is.

Bovenop deze financiële voordelen is het trouwens zeer comfortabel wonen in een energievriendelijke woning. De lucht wordt constant ververst, wat zorgt voor een optimaal klimaat en een gezonde omgeving voor uw gezin. Dankzij het houten skelet is er trouwens een minimum aan bouwvocht dat dient te verdampen.

Mits en laag E-peil, dan wordt u tevens beloond met volgende voordelen:

  • < E30: gedurende 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing.
  • < E20: gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen.
  • Voordelig BEN-krediet

Wenst u meer informatie? Wij begeleiden u graag bij uw bouwproces. Bekijk zeker onze realisaties, en contacteer ons voor meer informatie!

Of bezoek onze opendeurdagen in een houtskeletwoning in opbouw:

  • 11-12/03/2017: Poederlee, Rooyaerde 25
  • 26/03/2017: Vosselaar, Boerenkrijglaan 9

U bent doorlopend welkom tussen 10u en 17u, vooraf inschrijven is niet nodig.

We hopen spoedig van u te horen.
Het Arkana-bouwteam

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?