Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Eternit NV en is dus niet geschreven door Livios.

TECTA -leien: bescherming van het hoogste niveau

Alterna TECTA

Foto: Eternit NV

New Stonit TECTA

Foto: Eternit NV

Umbra TECTA

Foto: Eternit NV

The future is TECTA

Foto: Eternit NV

Zijn de daken en gevels klaar voor de toekomst? Wel met de revolutionaire TECTA-lei. Die biedt bescherming van het hoogste niveau.

Kies voor een mantel van leien voor dak en gevel die er levenslang als nieuw uitziet. Dankzij TECTA: een ingenieuze, gepatenteerde technologie die het lei-oppervlak verzegelt en zo beschermt tegen schade en verkleuring. 

Bescherming van het hoogste niveau 

TECTA-leien zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden: van een brandende zon tot een helse winter of een staalharde hagel- of regenbui. Ook vuil, stof, krassen en zelfs graffiti laten geen sporen na op deze matte textuurlei. Ze houdt altijd haar strakke vorm, egale kleur en authentieke look. Kies dus voor bescherming van het hoogste niveau. Kies voor de toekomst.

TECTA biedt bescherming tegen: 

  • Krassen en stoten 
  • Stof en vuil 
  • Verkleuring 
  • Vervorming 
  • Uitbloeiingseffecten 

Het TECTA-gamma 

  • Alterna TECTA: een veelzijdige topper die zich heel mooi laat inpassen in een strakke architectuur. Deze lei toont een vlakke, uitgepuurde afwerking dankzij de rechte randen en het matte textuuroppervlak. Leverbaar in zes zachte tinten. 
  • New Stonit TECTA: het perfecte materiaal om een natuurlijke lei-uitstraling te verwezenlijken. Een reliëfoppervlak, gebroken randen en de typische matte leisteenkleur zorgen ervoor dat deze lei de charme van natuurleien evenaart. Leverbaar in leisteengrijs. 
  • Umbra TECTA: de perfecte dak- en gevelbekleding voor een project waar je een warm, gevlamd effect wil neerzetten. Deze lei is beschikbaar met rechte of gekartelde randen. Voor een natuurlijke en authentieke uitstraling. Beschikbaar in bruin en grijs.

> Bekijk de TECTA-film 

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?