Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Eternit NV en is dus niet geschreven door Livios.

Melodie pannen en trapdekking

Melodie Antraciet Engobe

Foto: Eternit NV

Melodie kleipannen

Er zit muziek in de Holle pannen Van Eternit! In 2013 plaatsen we op de Benelux markt een nieuwe Opnieuw Verbeterde Holle Pan MELODIE naast onze SINFONIE. MELODIE volgt het harmonieuze lijnen spel van zijn grotere broer maar is kleiner van formaat.

Een hoge flexibiliteit, dmv verschuifbereik, speelt perfect samen in het orkest met een hoge geborgenheid. Dmv diepe kop- en zijsluitingen garanderen we de regendichtheid ook bij lage dakhellingen.

Aan kleuren is er geen gebrek, Melodie wordt meteen gelanceerd in 5 kleuren; Natuur rood, Koperrood, Leikleur, Antraciet en Finesse zwart. Deze kleuren zijn speciaal aangepast aan de Benelux markt en zijn naar analogie met de Harmonie. Veel aandacht werd besteed aan de oppervlakte gladheid en vormvast, zo bewaard Melodie zijn mooie golvende esthetiek over de jaren heen, wordt de regendichtheid gegarandeerd en de plaatsing vereenvoudigd.

Nieuwigheden leien

Is het mogelijk om een meer dan 100 jaar oud product nog te innoveren ?

Ons antwoord is JA en om het u te bewijzen volstaat het om ons een bezoek te brengen op Batibouw Paleis 5 stand 5105 vanaf 23 februari tem 3 maart.

Afspraak bijgevolg op onze stand om een nieuwe revolutionaire plaatsingstechnieken te ontdekken.

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?