Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Eternit NV en is dus niet geschreven door Livios.

Energiezuinig kan ook mooi zijn. Eternit bewijst het op bis!.

Eternit Renovatiegids

Foto: Eternit NV

Als marktleider in dak-en gevelproducten beseft Eternit als geen ander dat de hedendaagse consument zowel bij nieuwbouw als renovatie kiest voor energiezuinige bouwmaterialen, maar daarbij liefst geen toegevingen doet op de vormgeving en de esthetische waarde. Eternit speelt in op die verwachting met een gamma duurzame producten en met innoverende bouwtechnieken waarin energiezuinigheid hand in hand gaat met een verfijnde vormgeving, architecturale uitstraling en verrassende functionaliteit. 

Op bis zet Eternit dit jaar ook stevig in op renovatie.

Er wordt op de stand een heuse 'Renocorner' opgetrokken met een maquette van een bestaande gevel en dak die door middel van Eternit-producten omgetoverd wordt tot een eigentijds woonproject. De bezoekers hebben hier de kans om inspiratie op te doen op zowel esthetisch als bouwtechnisch vlak en dit over de volledige bouwschilvernieuwing. Renoveren is immers meer dan enkel kiezen voor het juiste materiaal. 

Om de bouwheer nog verder te ondersteunen in zijn 'renovatiedroom' ontwikkelde Eternit een heuse renovatiegids met 'voor en na'-projecten. Deze gids is gratis te verkrijgen op onze stand. 

U vindt ons op bis 2013 in hal 1 op stand 1178.

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?