Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Doe inspiratie op in de nieuwe showroom van FACQ in Hasselt !

Foto: Facq

Als je je badkamer wilt inrichten of renoveren, moet je keuzes maken, of het nu gaat om een douchesysteem, een nieuwe wastafel, een trendy kraan of gewoon een praktische opbergkast. Het is niet altijd eenvoudig om een oplossing te vinden die perfect past bij jouw eigen smaak en budget.

De nieuwe FACQ -showroom in Hasselt, open sinds 18 april, kan je hierbij helpen. De showrooom biedt een pak interessante tips, nieuwe ideeën en inspiratie voor de inrichting van jouw badkamer.

Inspiratie voor elke bezoeker

De FACQ-showroom is ingedeeld in themazones. Net voorbij de inkomhal kan je de verschillende badkamers bekijken, onderverdeeld op basis van de vier stijlen van FACQ: cottage, metropolitan, trendy en classic.

De vele badkamerelementen zijn per categorie te ontdekken: kraanwerk, bad, douche, toilet en verschillende meubels en accessoires. Op die manier kan je gemakkelijk de verschillende elementen met elkaar vergelijken of in een oogwenk vinden wat je nog nodig hebt. De showroom bevat eveneens een zone “mini-badkamers”, een zone “badkamers aan kleine prijzen” en een “keuken”-zone. Via didactische panelen krijg je info en tips voor de inrichting van jouw badkamer.

De verwarmingstechnieken en de mogelijkheden op het gebied van hernieuwbare energie kan je ontdekken in de zone die aan het Groene Huis gewijd is: condensatieketels, warmtepompen, regenwaterrecuperatie, ventilatie, alles wordt er tot in de kleinste details uitgelegd. Zoek je meer info over een meer ecologische woning of een passief- of lage energiehuis, dan krijg je een antwoord op al jouw vragen in het Groene Huis. Zo kan je bij jouw installaties de geschikte producten kiezen.

Bijzonderheden van de showroom in Hasselt

De nieuwe showroom, met een oppervlakte van 3.000 m², ligt net naast het nieuwe sanicenter aan de Herkenrodesingel, nabij de ring van Hasselt. De showroom is door zijn uitstekende locatie bijzonder makkelijk bereikbaar.

Praktische info

Adres van de nieuwe showroom: Herckenrodesingel 73 – 3500 Hasselt

Open van maandag tot zaterdag van 9u30 tot 18u 

Tel : 011/493502

E-mail : hasselt.showroom@facq.be

Duik voor extra inspiratie in het laatste nummer van E-ssential, het onlinemagazine van FACQ dat bruist van ideeën en oplossingen om je badkamer in te richten.

De nieuwe catalogus voor 2017 'Jouw leven, jouw badkamer' ligt vandaag in de showrooms van FACQ op jou te wachten. Vraag hem gratis aan! 

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?