Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Geef je badkamer een ‘industrial chic’-look

Unique van Delpha

Foto: Facq

Unique van Delpha

Foto: Facq

BESPOKE van Antonio Lupi

Foto: Facq

Natuurlijke materialen zijn in: met een ruwe of juist een gladde afwerking, in warme en felle tinten of juist pure, lichte kleuren. Donker hout, gepolierd beton, vintage toetsen in leder, glas of aluminium zijn vandaag de maatstaf. Dus waarom deze materialen niet gebruiken in de badkamer?

Ze geven elk interieur een elegant en geraffineerde afwerking en veroveren de harten van menig interieurliefhebber. FACQ stelt je twee badkamermeubels voor met ‘industrial chic’-look.

  • Bespoke van Antonio Lupi, perfect huwelijk tussen glas en aluminium

De Besproke-collectie van Antonio Lupi bestaat uit muurkasten met of zonder deuren die perfect in elke badkamer passen. Wat is er zo speciaal aan Bespoke? De fronten zijn verkrijgbaar is geëtst glas (in maar liefst 36 kleuren!) en de spiegel in brons of in gerookt glas. Voor het meubel zelf kan je kiezen uit één van de beschikbare kleuren of natuurlijk hout.

  • Unique van Delpha, meubel met betonlook voor een krachtig effect

Gepolijst, gepolierd, gekleurd: beton zit al enkele jaren volop in de lift. Niet alleen als materiaal voor vloeren en muren, maar dankzij Delpha ook als bekleding voor meubelen. De nieuwe afwerking in betonstijl brengt op een persoonlijke manier leven in de badkamer. Unique van Delpha balanceert met haar talrijke meubelbekledingen precies op de scheidingslijn tussen esthetiek en functionaliteit. De keuze- en combinatiemogelijkheden van de opstelling, de spiegels en toiletkasten, de geïntegreerde waskommen, kolomkasten, halve kolomkasten en nissen zijn eindeloos en vormen de perfecte basis voor een kleine of grote badkamer op maat. Het voordeel van de Unique-collectie schuilt in het gemak waarmee de verschillende elementen gecombineerd kunnen worden in functie van de beschikbare ruimte, het budget en de persoonlijke smaak.

Duik voor inspiratie onder in het laatste nummer van E-ssential, het onlinemagazine van FACQ dat borrelt van ideeën en oplossingen om je badkamer in te richten.vibe

Meer inspiratie vindt u in de FACQ-showrooms. Onze raadgevers staan ter beschikking om u advies te geven en op al uw vragen te antwoorden.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?