Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Perfecte synthese tussen Italiaans design, functionaliteit en budget

Inda by FACQ ©

Foto: Facq

Inda by FACQ ©

Foto: Facq

Inda by FACQ ©

Foto: Facq

Deze herfst blijven badkamers een lust voor het oog: een elegant design brengt u in een sfeer van welzijn en voldoet aan al uw wensen. Léo van Inda is hét nieuwe badkamermeubel met een moderne look en strakke lijnen voor een badkamer in een industriële stijl.

Matte lak

Dit jaar doet de matte lak z’n intrede in de badkamers. In de keuken was deze stijl in 2016 reeds erg populair. Naast de afwerking “glanzend lak” ligt de bijzonderheid van deze nieuwe collectie in de voorgestelde afwerking met “matte lak”. Deze afwerking biedt twee belangrijke voordelen: vingersporen zijn onzichtbaar en het voelt zacht aan.

Moderne look

Het nieuwe meubel Léo met twee lades is verkrijgbaar in negen trendy kleuren. Door het frontaal geïntegreerde handvat krijgt het meubel een zeer moderne look. De geïntegreerde wastafelbladen in mineraalmarmer of keramiek en de Léa-accessoires in chroom gaan hand in hand met de strakke stijl van het geheel.

Met Léo van Inda wordt de elegante en verfijnde Italiaanse stijl, toegankelijk. De talrijke hoge elementen, rekjes en kolomkasten die de collectie aanvullen bieden optimale opbergmogelijkheden.

Deze nieuwigheid is uitsluitend te koop bij FACQ .

De catalogus voor 2017 “Jouw leven, jouw badkamer” ligt vandaag in de showrooms van FACQ op u te wachten. Vraag hem gratis aan!

Ontwerp met behulp van de "Facqbathroomplanner" uw eigen badkamer. Alle elementen zijn beschikbaar: baden, meubels, wastafels, douches... deuren en ramen!

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?