Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

De herfsteditie van het magazine E-ssential staat nu online!

Ontdek meteen het nieuwe nummer van E-ssential!

Foto: Facq

Ontdek meteen het nieuwe nummer van E-ssential!

Foto: Facq

Facq inspireert u met de najaarstrends van 2017.

Foto: Facq

Heeft u inspiratie nodig voor de inrichting van uw badkamer? Bent u op zoek naar tips voor het onderhouden van uw verwarmingssysteem? Of blijft u graag op de hoogte van de nieuwigheden uit de sanitair- en verwarmingssector?

Het nieuwe nummer van E-ssential, het magazine van FACQ , is nu online beschikbaar! Hier vindt u alvast een voorsmaakje van de inhoud:

De nieuwigheden uit de sector

We richten de schijnwerpers op een reeks nieuwe producten - zoals het D-code Pack van Duravit, de Aquaproof van Mepa en de Hansapolo Eco van Hansa - om uw badkamer in te richten, uw waterverbruik beter te controleren en uw badkuip of douchebak af te dichten.

Vragen staat vrij

In dit nieuwe nummer van E-ssential besteden we meer aandacht aan waterlekken. Water is meestal een bron van plezier, maar kan ook veel problemen veroorzaken. Een leiding die het begeeft, uw oude wasmachine die begint te lekken ... liters water verspreiden zich meteen door uw woning. Snel ingrijpen is dan de boodschap. Daarvoor bestaan er slimme, gesofisticeerde en eenvoudige oplossingen. Wij vertellen u meer over die van Honeywell en Grohe.

Ontmoeting...

...met een 'Het Groene Huis-expert' van Facq: hij geeft u enkele tips voor het onderhouden van uw verwarmingsketel, zodat u met zekerheid een warme winter tegemoet kunt gaan.

Trends

Facq inspireert u met de najaarstrends van 2017. Misschien vind je zo wel de badkamer van je dromen! Het Scandinavische design uit de Unique-collectie van Delpha, de elegante, pure en delicate materialen als leder, hout en keramiek uit het Mya-gamma van Burgbad, de gepersonaliseerde douchebakken met ViPrint van Villeroy & Boch… nieuwigheden troef dit najaar!

Onder de loep

Douche-wc's zijn een evidentie voor Aziaten, vooral in Japan worden ze al jarenlang gebruikt. Hoe komt dat? Welke voordelen bieden ze en wat maakt ze zo bijzonder? De antwoorden vindt u in de rubriek Onder de loep van E-ssential, waar we ook de Sensia Arena van Grohe, de Aquaclean van Geberit en de Sensowash Slim van Duravit voorstellen.

Volgens de professional

U krijgt een pak tips zodat u weet welk type douche u best kiest en waarop u moet letten bij het plaatsen van een douchebak.

Rondleiding

U komt meer te weten over de geschiedenis van fabrikant Delpha, waar hij naartoe wil en wat zijn filosofie is.

Ontdek meteen het nieuwe nummer van E-ssential!

Profiteer van 2 tot en met 31 oktober 2017 van de oktoberpromo in alle FACQ-showrooms en ontvang 10% korting op alle artikelen uit onze catalogus (zie actievoorwaarden op www.facq.be).

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?