Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq

Je huis met vloerverwarming uitrusten is een uitstekend idee. Het is esthetisch en zorgt voor een aangename en gelijkmatige verdeling van de warmte in uw woning. Het grote voordeel: het werkt bij lage temperatuur waardoor je energiekosten bespaart. FACQ staat even stil bij dit type verwarming en belicht de vele voordelen.

Voordelen

  1. Vloerverwarming past in elk type project. Of nu gaat om een renovatie of de bouw van een nieuwe woning, elk project moet in zijn geheel geanalyseerd worden. Zo moet er gecontroleerd worden of de vloer goed geïsoleerd is, of het mogelijk is om vloerverwarming te combineren met één of meerdere radiatoren (bijvoorbeeld een handdoekendroger in een badkamer of een bijverwarmingstoestel in een slaapkamer) en moet er beslist worden in welke ruimtes de vloerverwarming geïnstalleerd wordt.
  2. Vloerverwarming is esthetisch en creëert extra ruimte in de verschillende kamers, gezien het systeem zich onder de vloer bevindt. Bovendien verspreidt de warmte zich op een aangename en gelijkmatige wijze.
  3. Dankzij fabrikanten als Radson kan je voortaan in elke ruimte afzonderlijk de gewenste temperatuur instellen en dit in wel twaalf verschillende ruimtes. Je kan er zelfs voor kiezen om de verschillende zones te laten afkoelen. Dankzij de gebruiksvriendelijke, centrale Touch E3 zoneregeling van Radson kan je elke ruimte heel eenvoudig regelen. Je kan zelfs de volledige controle over je radiatoren en je vloerverwarming overnemen vanop een smartphone of tablet. Zo is het in elke ruimte op elk moment van de dag comfortabel vertoeven én verwarm je niet meer dan nodig.
  4. Vloerverwarmingssystemen worden in bijna alle nieuwbouwprojecten geïntegreerd. Zelfs in grote renovatieprojecten kiezen particulieren en bouwpromotoren steeks vaker voor vloerverwarming. De systemen zijn innovatief en het materiaal van de buizen is steeds steviger en resistenter. Radson biedt trouwens een unieke garantie van 30 jaar.

Heb je plannen voor je verwarming en wil je graag meer weten over de verschillende verwarmingssystemen? Afspraak in een FACQ showroom waar je je kan wenden tot één van onze verwarmingsexperts.

Van 1/10 tot 31/12/2017, profiteer je van een cashback van € 300 bij FACQ bij aankoop van een Radson vloerverwarmingssyteem (alle onderdelen inbegrepen)! Voorwaarden en informatie op www.facq.be.

Meer informatie over dit bericht?

Klik hier om de brochure van Radson te downloaden.

Wat schreef de Livios-redactie over verwarmingstechniek?