Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

De E-ssential wintereditie staat online!

Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq

Na een drukke dag thuiskomen en heerlijk ontspannen – niets is zaliger, zeker als je weet dat alles veilig is! In de nieuwste uitgave van het magazine E-ssential lees je alles over de oplossingen die Facq aanbiedt om je hele huis met één toestel te controleren.

Kom meer te weten over de voordelen van vloerverwarming, krijg een overzicht van praktische en design wastafels en ontdek prachtig en kleurrijk kraanwerk voor de badkamer. Hierbij alvast een voorsmaakje:

  • De nieuwigheden uit de sector

Vaak is het genoeg om een klein detail te veranderen zodat een voorwerp praktischer, mooier of beter zou worden. We stellen je hier zes verrassende producten voor, die allemaal net dat ietsje meer hebben: De Banga handdoekradiator van Radson, perfect om ruimte te besparen; de slimme technologie van de GROHE SmartControl, voor een ontspannende of revitaliserende douche; de esthetische en discrete fecaliënvermaler Saniwall Pro Up van SFA; het badkamermeubel Free van Burgbad, om in alle vrijheid je badkamer naar eigen smaak samen te stellen; de Scandinavische elegantie van de ovale lavabo Luv van Duravit en tot slotte de herinterpretatie van de geometrie van Duravit Vero Air-wastafels en -baden.

  • Vragen staat vrij

In dit nieuwe nummer van E-ssential ligt het accent op de veiligheid van je woning. Wil je je huis beveiligen tegen diefstal, inbraak, rondlopende dieren of brand? Het alarm kunnen activeren en deactiveren en de verwarming aan- en uitschakelen? En dat allemaal met je smartphone, vanop afstand? Dat kan tegenwoordig perfect met een draadloos en smart beveiligingssysteem dat met verschillende toestellen in je woning wordt geconnecteerd. Honeywell's Evohome Security-assortiment is een compleet systeem dat perfect aansluit op onze behoeften. In deze rubriek kom je thuis in de intelligente woning van morgen!

  •  Ontmoeting

...met een verwarmingsspecialist bij Facq Zaventem. Wil jij vloerverwarming in je woning? Laat je adviseren door een expert en kom in detail alles te weten waar je aan moet denken alvorens aan de slag te gaan. Hij stelt u ook grondig de installatiesystemen van Radson voor.

  • Trends

Deze winter krijgen kranen, douchewanden en lavabo’s alle kleuren van de regenboog: goud, brons, roze, het licht van een zonsondergang, kleuren die veranderen in functie van het moment van de dag, de verlichting of waar je je in de badkamer bevindt. Meer dan ooit wordt je badkamer volledig naar jouw smaak ingericht. Ga voor gekleurde kranen of zelf voor een kleurrijke douche!

  • Onder de loep

Handwasbakjes en de bijhorende kranen mogen vooral niet te veel plaats innemen. Want vaak worden ze immers geïnstalleerd in kleine ruimtes. Daarnaast moeten ze makkelijk te gebruiken zijn. Wat niet betekent dat het esthetische aspect niet telt! En dat hebben de verschillende fabrikanten goed begrepen. Wij nemen in deze rubriek enkele producten onder de loep die aan elkaar gewaagd zijn.

  • Volgens de Pro

Ontdek hoe flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren het Geberit PushFit-systeem is.

  • Rondleiding

...bij Geberit, internationale autoriteit in de sanitaire sector, in hun Zwitserse fabriek in Jona.

Lees hier de nieuwste editie van E-ssential !

Cashback!

Van 1/10 tot 31/12/2017 profiteer je van een cashback van € 300 bij FACQ bij aankoop van een Radson vloerverwarmingssyteem (alle onderdelen inbegrepen)! Lees hierover de voorwaarden en informatie.

Wat schreef de Livios-redactie over sanitair en water?