Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Een nieuwe look voor de badkamer in een handomdraai

Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq

Alleen al het idee om de badkamer te renoveren, ontmoedigt velen. Niemand wilt namelijk graag dagenlang zonder douche zitten of een huis vol vuil en stof hebben. EasyStyle is de briljante oplossing voor dit probleem. Dit nieuwe slimme wandbekledingssysteem van Hüppe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren om jouw badkamer snel en eenvoudig te transformeren.

Met een ruime keuze aan decors en texturen in het gamma van de EasyStyle aluminium wandbekleding, wordt de inrichting of renovatie van de badkamer een waar plezier. Dit systeem maakt het mogelijk om een unieke sfeer in de badkamer te creëren, dankzij het rustieke en warme karakter van hout, de strakke, coole look van beton of de vintagestijl van cementtegels. Dankzij de 3D-printer voelt het materiaal als echt aan.

De ultieme personalisatie

Het is ook mogelijk om de badkamer te personaliseren met eigen foto’s, voor een echte persoonlijke toets. De panelen worden naad aan naad vastgelijmd, waardoor uw douchegedeelte praktisch voegloos wordt en een mooi resultaat gegarandeerd is. Optioneel kan de wandbekleding ook met smalle profielen in aluminium of de kleur van de panelen gemonteerd worden.

Snelle, propere en gemakkelijke installatie

Met een dikte van 3 mm, zijn de EasyStyle panelen van 1 m breed op 2,55 m hoog ultrasterk en gemakkelijk te installeren. De platen worden ter plaatse op maat gesneden. De wandbekleding kan heel eenvoudig met silicone en plakband of met een oppervlaklijm op de bestaande tegels en wanden geplakt worden, zodat de badkamer zonder vuil, stof en lawaai getransformeerd kan worden.

Gemakkelijk te onderhouden

De speciale oppervlakverdeling met UV-lak zorgt voor een authentieke uitstraling van alle EasyStyle decors en beschermen ze tegen vuil en kalk. De kleur van de panelen is duurzaam, bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën. Een zachte doek en mild reinigingsmiddel volstaan om de panelen te onderhouden.

> Laat u inspireren door het nieuwe nummer van E-ssential: vind er alle FACQ-oplossingen om uw badkamer in te richten / te renoveren.

> Vind de FACQ-showroom het dichtst in uw buurt en vraag advies aan een van onze experts!

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?