Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek de badkamertoppers van 2019 bij FACQ

Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq

FACQ , dé specialist op gebied van sanitair en verwarming, benut de start van het nieuwe jaar om meteen de badkamertoppers van 2019 voor te stellen. Er is dit jaar voor ieder wat wils: voor elke smaak, elke badkamerstijl en elk budget is er de perfecte badkameruitrusting.

  • De Acuto-serie van Inda: moderne en dynamische waskommen

Met Acuto van Inda verdwijnt het overbodige! Zo kunnen de pure en zuivere vormen de materialen met hun rigoureuze en vrolijke designs benadrukken. Met Inda heb je bovendien carte blanche voor de samenstelling: speel eindeloos met verschillende kleuren en HPL-afwerkingen, voor een badkamer die tegelijkertijd chique en trendy is.

  • Eleven van Sanijura: natuurlijk hout in jouw badkamer

Hout is tijdloos: het valt perfect te combineren met badkamers in alle stijlen. Dankzij het gebruik van hout is de aanwezigheid van de natuur voelbaar tot in de badkamer, creëer je een moderne en elegante uitstraling en ontstaat er een hoog comfortgevoel. Sanijura stelt Eleven voor, een badkamermeubel waarvan alle zichtbare delen uit massieve eik bestaan, terwijl de achterkanten en de onderzijden van melamine zijn. Zo haal je de schoonheid van de natuur in huis tegen een betaalbare prijs. Kies voor het tablet uit blauwe steen voor een nog natuurlijker en eleganter effect.

  • Trésor van Delpha: de kolomkast die je dagelijks leven simpeler maakt

Trésor van Delpha, dat is een kolomkast die opruimen een stuk makkelijker maakt. De kast, die uitgerust kan worden met compartimenten in bamboe, haakjes, tabletten of extra stopcontacten, biedt een oplossing voor toiletgerief, badspullen en al het materiaal dat je nodig hebt in de badkamer, maar dat je het liefst opgeborgen ziet.

  • Walkin Style Atelier van Inda: stijlvol onder de douche

Deze stijlvolle douchewand, die exclusief verkrijgbaar is bij FACQ, geeft je badkamer meteen een industrial-chique look. De glazen wand wordt onderbroken met dunne zwarte rechthoeken, en geeft je badkamer een luxueuze uitstraling. Walkin van Inda doet denken aan ramen uit een oude fabriek, en roept beelden op van een smaakvol gerenoveerde loft.

  • Soul van Villeroy & Boch: nieuwe collectie minimalistische maar robuuste douchebakken

De douchebakken uit deze nieuwe collectie zijn ultrabestendig, maar tegelijkertijd ultralicht. De rug van een Soul-douchebak is versterkt met een nieuwe polyurethaantechnologie die in de automobielsector wordt gebruikt: Rocklite. De douchebak bestaat in kleuren als crème, witte steen, bruin, steenkool of grijs. Je kunt de douchebak ook personaliseren met een reeks van 7 afvoerplugs.

Ontdek nu alle nieuwigheden voor 2019 in één van de FACQ-showrooms in jouw buurt. Wij helpen je graag verder met ons advies.

Vergeet niet om de stand van FACQ te bezoeken op Batibouw (stand 07211) van 21 februari tot 3 maart 2019. De ideale gelegenheid om nog meer inspiratie op te doen!

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?