Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Blauwe steen en hout: de sterren van de badkamer op Batibouw 2019

Foto: Facq

Dit jaar combineren de badkamers bij FACQ blauwe steen en hout. Deze materialen passen perfect bij elkaar en zorgen voor een ontspannend en relaxerend gevoel. En dat alles in een chique en trendy sfeer!

Hout heeft een tijdloos karakter en past perfect bij alle badkamerstijlen. De natuur verleent zo elegantie en comfort aan de ruimte. Blauwe steen is volop in de mode en zorgt voor extra sierlijkheid.

Sanijura stelt Eleven voor, dat exclusief verkrijgbaar is bij FACQ. Bij het meubel Eleven zijn alle zichtbare delen vervaardigd in massieve eik; de achterkant en de onderzijde zijn van melamine. Als liefhebber haal je zo de schoonheid van de natuur in huis tegen een betaalbare prijs!

De voorzijden van het trendy, greeploze meubel zijn vervaardigd in glad massief hout of landelijk gelamelleerd hout, voor een ruw effect. Een must: kies voor een blad in blauwe steen voor nog meer klasse! De wastafel in natuurlijke blauwe steen verleent de badkamer een extra authentieke toets.

Ontdek nu alle nieuwigheden voor 2019 in één van de FACQ-showrooms in jouw buurt. Onze raadgevers helpen je graag verder met hun advies.

Vergeet niet om de stand van FACQ te bezoeken op Batibouw (stand 07211) van 21 februari tot 3 maart 2019. De ideale gelegenheid om nog meer inspiratie op te doen!

Opgelet, blijf geconnecteerd: Binnenkort brengt FACQ de nieuwe catalogus 2019 uit met alle badkamertoppers en nieuwe ideeën om je te inspireren bij de inrichting van jouw welzijnsruimte!

 

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?