Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Gegarandeerde verfrissing en reinheid in uw kleinste kamertje met ViFresh van Villeroy & Boch

De innovatieve ViFresh-technologie is de nieuwe standaard op het vlak van hygiëne.

Foto: Facq

Uw kleinste kamertje mag best aangenaam en comfortabel zijn. Daarom stelt FACQ de nieuwe ViFresh-technologie voor. De technologische ontwikkeling staat niet stil en ook de wc evolueert mee. Meerdere functies werden ontwikkeld om uw welzijn en optimale hygiëne te garanderen.

De innovatieve ViFresh-technologie is de nieuwe standaard op het vlak van hygiëne. Hij combineert de hygiënische reiniging van het toilet met een frisse geur in een nieuw soort systeem. Het principe is eenvoudig: plaats de gebruikelijke geurblokjes in het geïntegreerde, vrijwel onzichtbare vak, en gelijk wordt bij elke spoeling een prettige geur verspreid.

Het voordeel van deze combinatie: door een toiletblokje of toiletgel in de watertoevoer te integreren, wordt de complete binnenzijde van de closetpot schoongespoeld en worden de werkzame stoffen optimaal verspreid, zonder dat de spoelstroom wordt belemmerd door een toiletblokjeshouder. De geïntegreerde ViFresh-houder kan heel eenvoudig en hygiënisch met het wc-schoonmaakmiddel worden gevuld zonder de toiletrand of closetpot te hoeven aanraken.

Twee verschillende houders zijn beschikbaar voor een ideale dosis van het deodorantblokje of de toiletgel. Ze zijn makkelijk te reinigen met stromend water en moeilijk bereikbaar voor kinderen.

Bezoek de stand van FACQ op Batibouw (Paleis 7 – stand n° 211). Ontdek er de ViFresh technologie en Editie 2016 van de catalogus “Jouw leven, jouw badkamer”.

Klik hier en vind een FACQ showroom in uw buurt. Laat u er inspireren door de de uitgebreide wereld van badkamers en de laatste trends en technologieën van de sector.

Klik hier en ontwerp met de handige bathroomplanner van FACQ uw eigen droombadkamer.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?