Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Hansamatrix, een esthetische eenheid in de badkamer

HANSAMATRIX by FACQ

Foto: Facq

De badkamer wordt steeds meer als een echte leefomgeving aanzien, waarbij zowel design als comfort van belang zijn. Het is dan ook de logica zelve dat u kiest voor een eigen badkamerstijl, waarbij elk interieurelement perfect op elkaar is afgestemd. Om uw visie te verwezenlijken is er nu HANSAMATRIX, waarmee u naar hartenlust verschillende stijlvolle badkamerelementen met elkaar kunt combineren.

De basiselementen van HANSAMATRIX kunnen met behulp van een klassiek plaatsingsraster naar wens worden gepositioneerd. Dankzij zijn modulaire structuur is HANSAMATRIX een flexibel en eenvoudig samen te stellen systeem dat aan de meest uiteenlopende individuele wensen beantwoordt.

Dankzij HANSAMATRIX kunnen zelfs de allergrootste oppervlakken optimaal worden ontworpen en ingericht. Zo baadt de badkamer – van de wastafel tot het bad en de douche – in een samenhangende en harmonieuze sfeer van rust en orde.

Het minimalistische, strikt geometrische en elektronisch gestuurde ontwerp van HANSAMATRIX is perfect compatibel met de vele elementen van HANSA.

Bezoek de stand van FACQ op Batibouw (Paleis 7 – stand n° 211). Ontdek er de HANSAMATRIX-technologie en de Editie 2016 van de catalogus “Jouw leven, jouw badkamer”.

Klik hier en vind een FACQ showroom in uw buurt. Laat u er inspireren door de uitgebreide wereld van badkamers en de laatste trends en technologieën van de sector.

Klik hier en ontwerp met de handige bathroomplanner van FACQ uw eigen droombadkamer.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?