Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Droom van uw ideale badkamer en breng ze in 3D tot leven dankzij de nieuwe Bathroomplanner van FACQ

Test nu de nieuwe Bathroomplanner van FACQ uit!

Foto: Facq

De badkamer is meestal niet de grootste kamer van het huis en weten hoe deze in te richten is vaak niet evident. Men streeft bij de inrichting van de badkamer ernaar de beschikbare ruimte te optimaliseren. Aangezien u uw badkamer wil aanpassen aan de eigen behoeften, kan u zich soms verliezen in de vele inrichtings- en personalisatiemogelijkheden. Daarom stelt badkamerspecialist FACQ zijn nieuwe Bathroomplanner voor, een onmisbare tool die een levensechte 3D-tekening van de toekomstige badkamer maakt.

U kan niet alleen inspiratie zoeken in een FACQ-showroom en er een antwoord vinden op al uw vragen, vanaf nu kan u uw volledig gepersonaliseerde badkamer voorstellen dankzij de Bathroomplanner.  

Met deze online tool wordt de badkamer met de juiste afmetingen afgebeeld en kunnen elementen zoals het bad, de douche of zelfs meubelen uit de uitgebreide bibliotheek met de nieuwste producten van alle grote merken worden geselecteerd en toegevoegd. Eens het 2D ontwerp klaar is, kan u dit ook driedimensionaal opvragen en online opslaan.

Blijft u nog achter met vragen zoals « Welk budget moet ik voorzien? Is mijn project technisch haalbaar? Zijn er andere mogelijkheden? », kan je steeds terecht in één van de vele FACQ showrooms , waar vakmensen u graag te woord staan met raad en daad.

Klik hier en test nu de nieuwe Bathroomplanner van FACQ uit.

Bent u op zoek naar accessoires, personaliseerbare meubels of een design toilet? Op de nieuwe Pinterest pagina van FACQ doet u vast en zeker een pak originele ideeën voor uw badkamer op. Ontdek de pagina nu en laat u inspireren!

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?