Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Het Groene Huis van FACQ: oplossingen voor een ecologische en economische inrichting van uw woning

Het Groene Huis: negen oplossingen voor een ecologische en economische inrichting van uw woning.

Foto: Facq

Het verwarmen van een woning en het dagelijkse gebruik van warm water komt overeen met de helft van de energie die in huis wordt verbruikt. De laatste jaren werd er gelukkig veel vooruitgang geboekt op het vlak van hernieuwbare energie, met efficiënte oplossingen als resultaat. Zo is het vandaag mogelijk om meer warmte te produceren met een duidelijk geringere hoeveelheid brandstof en dus minder verontreiniging.

FACQ , de specialist in verwarming en hernieuwbare energie, stelt u Het Groene Huis voor: negen oplossingen voor een ecologische en economische inrichting van uw woning.

Tegenwoordig zijn zonnepanelen en warmtepompen de meest voor de hand liggende bronnen van hernieuwbare energie en deze kennen dan ook een groeiend succes. Een warmtepomp benut de warmte uit de lucht, het grondwater of de aarde om warm water te produceren en het huis te verwarmen.

Wie deze oplossingen thuis installeert, is minder afhankelijk van fossiele brandstoffen die vandaag zeldzamer zijn en waarvan de prijs blijft stijgen. Daarnaast zijn deze systemen een pak milieuvriendelijker. De investering is bovendien snel terugverdiend en het resultaat ervan is duidelijk zichtbaar op de energiefactuur!

FACQ stelt u in Het Groene Huis enkele doeltreffende oplossingen voor uit het volledige assortiment: condensatieketels, installaties op zonne-energie, geothermische systemen, verwarmingsketels op hout, efficiënte schoorstenen, vloerverwarmingssystemen, circulatiepompen, temperatuurregelaars, regenwaterrecuperatiesystemen, waterbehandelingsoplossingen, sanitaire kringen en ventilatiesystemen.

Meer informatie: http://www.hetgroenehuisfacq.be/nl

Meer inspiratie vindt u ook in de FACQ-showrooms . Onze raadgevers staan ter beschikking om u een degelijk advies te geven en op al uw vragen te antwoorden.

Wat schreef de Livios-redactie over hernieuwbare energie?