Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

PanElle van Duscholux: de ideale oplossing om uw badkamer te personaliseren

Foto: Facq

Wilt u uw badkamer snel en eenvoudig een originele look geven? Dat is exact wat FACQ voorstelt met PanElle, het nieuwe slimme wandbekledingssysteem van Duscholux, dat beschikbaar is in een waaier aan aantrekkelijke kleuren, structuren en patronen. Resultaat: een origineel ogende badkamer dankzij gepersonaliseerde wandbekleding.

De wanden van de doucheruimte of zelfs alle wanden van de badkamer bekleden met eigen foto's, tekeningen van de kinderen of een visueel ontwerp dat doet wegdromen, ... PanElle biedt een innovatieve oplossing om een ruimte te creëren die perfect met de eigen persoonlijkheid overeenstemt en waarin u zich elke dag opnieuw goed kan voelen.

Grenzeloze personalisering

Dankzij de vele kleuren en mogelijkheden die het PanElle-systeem biedt, wordt de renovatie van de badkamer een waar plezier. Naast de elf standaardkleuren en de acht beschikbare designpatronen kan de kleur van de platen ook gekozen worden uit de 195 kleuren van het omvangrijke RAL-kleurenpalet .

Het is eveneens mogelijk om uw badkamer te personaliseren met persoonlijke foto's: beelden in hoge resolutie zijn uitstekend geschikt voor een afdruk op de PanElle-bekleding. Voor een geslaagd esthetisch effect worden de platen aan elkaar verbonden met aluminium profielen of met voegen in de kleur van de platen.

Een snelle en schone installatie

Het modulaire PanElle-systeem, dat makkelijk in bestaande kamers kan worden ingepast, biedt de ideale oplossing voor wie snel zijn badkamer wil renoveren. De designplaten kunnen heel makkelijk op de bestaande ondergrond worden aangebracht. De hardschuimplaten met acrylcoating worden ter plaatse gesneden en vervolgens met een speciale 2 componentenlijm op de bestaande tegels gekleefd.   

Dit bekledingssysteem behoeft geen langdurige verbouwingswerken en produceert geen vuil of stof. De platen hebben als standaard afmeting een dikte van 6 tot 11 mm en meten 1000 x 2500 mm. Speciale afmetingen zijn mogelijk tot 1500 x 2500 mm.

Duurzaam en makkelijk in onderhoud

De hoogwaardig vervaardigde designelementen zijn 100% waterbestendig, krasvast en schokbestendig. Bovendien zijn de PanElle-wandbekledingen door het beperkte aantal voegen veel hygiënischer en makkelijker te reinigen dan gevoegde tegels.

De blog van FACQ steekt in een nieuw jasje! Klik hier en ontdek een pak nuttige tips voor de keuken, de badkamer en de verwarming.

Meer inspiratie vindt u in de FACQ-showrooms . Onze raadgevers staan ter beschikking om u advies te geven en op al uw vragen te antwoorden.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?