Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

E-ssential, het nieuwe onmisbare digitale magazine vol inspiratie voor uw badkamer

E-ssential, het onmisbare magazine voor badkamerinspiratie

Foto: Facq

Hoe een douchepaneel kiezen? Wat zijn de nieuwigheden en de trends in de sector? Hoe een badkamer lichtrijker maken? "E-ssential ", het gloednieuwe driemaandelijkse digitale tijdschrift van FACQ , vertelt er u alles over. De inhoud is bestemd voor professionals én het grote publiek. Met dit bijzondere nieuwe communicatiemiddel met een dynamische en gevarieerde inhoud heeft FACQ, de specialist in badkamers en verwarming sinds 1880, duidelijke doelstellingen nl. u informeren en inspireren.

Ontdek hier drie redenen om E-ssential te lezen:

1) Het magazine is altijd en overal beschikbaar

Met de lancering van E-ssential biedt de Belgische onderneming FACQ een gemakkelijke toegang tot informatie over sanitair en verwarming, waar en wanneer u maar wil.

Het formaat van het digitale tijdschrift past zich aan de leesterminal aan: het kan dus probleemloos op een tablet, smartphone of pc worden geraadpleegd.

2) De inhoud van het magazine is gevarieerd: er is een mooi evenwicht tussen beelden en artikels

Doorheen de 28 pagina's van het tijdschrift kunt u de laatste nieuwigheden van de sector ontdekken, alsook advies met betrekking tot een specifiek probleem, de huidige trends op het gebied van sanitair, de voordelen van een bepaald product dat in de kijker wordt geplaatst en advies van professionals of de presentatie van een FACQ-leverancier.

Technische informatie en lifestyleadvies worden enerzijds verstrekt om u inspiratie te geven bij het inrichten van uw badkamer volgens uw behoeften en anderzijds om de vakman te informeren over de nieuwigheden in de sector.

Foto's van nieuwe producten zijn vergezeld van kadertjes met uitleg. Door te klikken op de icoontjes die overal in het tijdschrift staan, krijgt u toegang tot meer praktische informatie over de voordelen van het product, de installatie ervan of het beschikbare assortiment.

3) Vier uitgaven per jaar – een ideaal hulpmiddel om altijd gratis op de hoogte te blijven van de grootste trends in de sector

De volgende nummers van E-ssential worden verwacht in februari, april, september en november. Qua inhoud beoogt het tijdschrift dynamisch en interactief te zijn met video's, audio en links naar meer typerende websites voor grondige informatie.

Klik hier en wacht niet langer om E-ssential, het onmisbare magazine voor badkamerinspiratie, te ontdekken.

Meer inspiratie vindt u in de FACQ-showrooms . Onze raadgevers staan ter beschikking om u een professioneel advies te geven en op al uw vragen te antwoorden.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?