Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Edition Lignatur van Keuco: de onweerstaanbare aantrekkingskracht van natuurlijk hout in de badkamer

Foto: Facq
Foto: Facq
Foto: Facq

Meubels in natuurlijke materialen zoals hout zijn helemaal terug: ze kunnen met verschillende badkamerstijlen worden gecombineerd, bieden warmte en rust en dragen dag in dag uit bij tot het welzijn van de bewoners. FACQ – dé badkamerspecialist sinds 1880 – stelt het gamma Edition Lignatur houten badkamermeubels van Keuco voor, exclusief bij FACQ verkrijgbaar.

De Edition Lignatur-lijn van FACQ wordt vervaardigd uit het zuiverste natuurlijke hout en brengt de natuur naar je badkamer, met een toets van elegantie en een groot gevoel van comfort.

Ambachtelijk handwerk en meubels op maat

Het luxueuze concept voor de inrichting van badkamers in natuurlijk hout is het resultaat van de samenwerking tussen Keuco en Team 7. Edition Lignatur haalt het allermooiste uit het nobele hout: ieder stuk wordt met de hand geproduceerd, in licht eikenhout, notelaar of Venetiaanse eik. Het prachtige resultaat biedt stevige moderne lijnen die hun oorsprong vinden in de natuur, een verrukking voor je zintuigen: het voelt heerlijk aan, ruikt perfect en ziet er prachtig uit.

Het Edition Lignatur-gamma weerspiegelt de fascinatie en de liefde voor hout, een materiaal dat voor een intens gevoel van welzijn zorgt in het hart van je badkamer. Het kunstzinnige karakter van de op maat verwezenlijkte meubels bewijst alle eer aan de kleuren, de vlam en de tekeningen van het hout, en geeft je badkamer een unieke look.

Luxueuze afwerking

Het Edition Lignatur-gamma is uitgerust met speciale verlichting, verwerkt in de spiegel van de badkamer. Aanraaktoetsen zorgen voor gedempt bovenlicht volgens de gewenste nuance (daglicht, wit of geel licht, …). Je kunt dus spelen met de verschillende lichtschakeringen.

Alle meubels beschikken over fronten voorzien van de push-to-open-technologie, net als van interne LED-verlichting met automatische aan-uit-functie en over lades met een onderverdeling in massief hout.

Ontdek deze exclusiviteit van FACQ op BATIBOUW 2017, stand 211 – Paleis 7. Meer inspiratie vindt u ook in de FACQ-showrooms . Onze raadgevers staan ter beschikking om u een professioneel advies te geven en op al uw vragen te antwoorden.

Klik hier en ontdek een pak nuttige tips op de blog van FACQ voor de badkamer, de verwarming en de keuken.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?