Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Facq en is dus niet geschreven door Livios.

Mini-badkamer, grootse bergruimte? Perfect mogelijk!

Foto: Facq

Veelzijdige accessoires vullen de geoptimaliseerde bergruimte verder aan.

Foto: Facq

Ilot van Delpha weet niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder slim om te gaan met kleine ruimtes. De vele handige oplossingen van de collectie maken zelfs badkamers van 4 m² groots! De strakke lijn van de nieuwste collectie, die Scandinavisch design een industriële look geeft, bevat een waaier aan opbergmogelijkheden.

Op de stand van FACQ kan je alvast kennismaken met de absolute must voor 2017 van deze nieuwkomer: de waskom. Door zijn druppelvormig design kan je de kom zelfs op de buitenste hoek van het meubel plaatsen, waardoor je heerlijk veel ruimte overhoudt. De waskom kan over een oriëntatiehoek van 60° worden gemonteerd zodat hij perfect aansluit bij iedere badkamerconfiguratie. De uitneembare afvoerstop, in de vorm van een waterdruppel, verenigt esthetiek en onderhoudsgemak.

Een pak details en handige voorzieningen maken het leven stukken praktischer: een multi-positie wandlamp met led-verlichting, een functionele spiegel met ingewerkt tablet, of een wandrek als alles-in-één oplossing met legbladen en houders voor haardroger en juwelen. Veelzijdige accessoires vullen de geoptimaliseerde bergruimte verder aan.

Het plaatsbesparende meubel, Ilot van Delpha, is slechts 34 cm diep en dus ideaal voor kleine badkamers. Het is verkrijgbaar met 1 deur en 2 schuifladen die volledig openen, en leverbaar in 6 breedtes (B 50, 60, 70, 80, 90 en 100 cm). Voor de voorzijde kies je één van de 8 afwerkingen; de wit of zwart gelakte grepen kan je ook als haakje gebruiken.

Ontdek tijdens Batibouw van 18/02 tot 26/02/2017 Ilot van Delpha op stand 7-211 van FACQ en geniet vanaf 13/02 ook van onze 100% Batibouw condities!

Duik voor inspiratie onder in het laatste nummer van E-ssential, het onlinemagazine van FACQ dat borrelt van ideeën en oplossingen om je badkamer in te richten.

De nieuwe catalogus “Badkamers voor al uw levens” ligt vandaag in de showrooms van FACQ op jou te wachten.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?