Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Concrete House en is dus niet geschreven door Livios.

Jouw moderne, energiezuinige woning wind- en waterdicht in 2 maanden?

Energiezuinige woning

Foto: Concrete House

Energiezuinige woning

Foto: Concrete House

Energiezuinige woning

Foto: Concrete House

Je droomt niet, het kan wel degelijk! Concrete House is een ruwbouwaannemer die jouw moderne, energiezuinige , of zelfs energieneutrale woning, wind- en waterdicht bouwt in slechts twee maanden tijd. Lees snel verder want jouw energiezuinige thuis ligt binnen handbereik.

Bouwen in een tijd met strenge energie-eisen

De steeds strenger wordende energie-eisen die de overheid ons oplegt, zorgen ervoor dat we meer bewust worden van ons energieverbruik. Wie een nieuwe woning wil bouwen, moet dus steeds meer voorzieningen treffen om aan deze strenge eisen inzake isolatie en luchtdichtheid te voldoen. Het bouwsysteem dat CONCRETE HOUSE toepast, betonbouw, is hiervoor uiterst geschikt. En mits een extra investering kunnen wij er ook gemakkelijk een energieneutrale woning van maken, wat zich resulteert in een besparing van jouw energiekosten.

Hoe bouwen wij jouw thuis?

CONCRETE HOUSE bouwt woningen uit prefab beton. Tijdens ons bouwproces worden holle prefab betonwanden op de werf gemonteerd. Na montage worden deze ter plaatse volgestort met beton. In de wanden zijn alle uitsparingen voor ramen, leidingen, wachtbuizen,… voorzien.
Afhankelijk van de gekozen gevelafwerking zal de isolatie in of tegen de holle wanden geplaatst worden. Bezoek één van onze kijkwoningen en je zal zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn voor de uitvoering van jouw woning. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Betonbouw, jouw redder in nood!

Hoe kan CONCRETE HOUSE dan zo makkelijk aan de strenge EPB-eisen voldoen? De betonnen wanden worden in 1 keer geplaatst en bestaan niet uit verschillende delen. Op die manier kunnen we een erg luchtdichte constructie bekomen. Verder heeft beton een hoge thermische inertie waardoor de temperatuur in de woning zeer constant blijft. Dit heeft een gunstig effect op het S-peil. Kortom, je woning is lekker warm in de winter en blijft lekker fris in de zomer.

Meer weten over bouwen met CONCRETE HOUSE? Wij verwelkomen jou graag in één van onze energiezuinige kijkwoningen.

Kijkwoning Herent                                                        
Mechelsesteenweg 1094
3020 Herent                                                                     

Kijkwoning Olen
Stadsestraat 24
2250 Olen

Meer info
www.concretehouse.be

Wat schreef de Livios-redactie over bouwtechnieken?