Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek onze openhuisdagen van 26 augustus tot 3 september

Bezoek onze openhuisdagen in Herent van 26 augustus tot en met 3 september.

Foto: Thuis Best Woningbouw

In onze halfopen kijkwoning in Herent kom je te weten hoe een passiefhuis aanvoelt.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Geniet nu van onze actie hernieuwbare energie en krijg 14 zonnepanelen cadeau.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Kijken, voelen, inademen … Dat is de perfecte manier om een huis te ervaren. Bezoek daarom onze kijkwoningen in Herent tijdens de jaarbeurs van 26 augustus tot 3 september en maak kennis met passief en bijna-energieneutraal wonen.

Plan je bezoek

Thuis Best Woningbouw zet de deuren van haar kijkwoningen open: de ideale gelegenheid om  te ervaren hoe bouwkundig vakmanschap en innovatie naadloos in elkaar vloeien. Je ontdekt het beste van wat nieuwbouw te bieden heeft. Vandaag én morgen.

Benieuwd? Kom naar onze openhuisdagen in Herent van 26 augustus tot en met 3 september. Onze twee kijkwoningen zijn tijdens deze periode op weekdagen open van 16 tot 21 uur en in het weekend van 11 tot 18 uur. Onze bouwadviseurs geven je graag een persoonlijke rondleiding!

Passieve sleutel-op-de-deurwoning

Wil je weten hoe een passiefhuis aanvoelt? Dan kan je terecht in onze halfopen kijkwoning in Herent waar je de kwaliteit van de doorgedreven geïsoleerde en luchtdicht afgewerkte bouwschil ervaart. Je maakt ook kennis met de moderne verwarmingstechnologieën waarbij je geen radiatoren of vloerverwarming nodig hebt. En dat levert een flinke besparing op!

Lage-energiewoning met ijsreservoir

Thuis Best gebruikt energiezuinige technieken om bijna-energieneutrale woningen te bouwen. Het meest vooruitstrevende bewijs is onze open kijkwoning in Herent. Een lage-energiewoning die we verwarmen met een Viessmann-warmtepomp … met ijsreservoir.

Actie zonnepanelen

Bouwplannen? Geniet nu van onze actie hernieuwbare energie en krijg 14 zonnepanelen cadeau.

Meer weten over Thuis Best Woningbouw? Download gratis alle informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?