Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

De 3 geheimen van een BEN-woning

Bijna Energie neutraal bouwen als toekomstdoel? Wij doen het nu al! Élke nieuwbouw van Thuis Best Woningbouw is vandaag al BEN. Welke voordelen haal je uit een energiezuinige woning, dit betaalbaar en vooral…

Hoe doen we dit?

De drie hoofdingrediënten van ons hoogkwalitatief lastenboek zijn:

1. Optimale bouwschil

Een uitstekend geïsoleerde bouwschil is bij Thuis Best de eerste stap naar een BEN-woning. Je mag ook rekenen op een doorgedreven aandacht voor luchtdichtheid. Alleen zo rendeert je isolatiepakket maximaal en geniet je van de voordelen van een optimale bouwschil

2. Lucht-waterwarmtepomp

Weg met fossiele brandstoffen. Hallo innovatieve technieken! Een lucht-waterwarmtepomp verwarmt op een lagere temperatuur en is de meest duurzame keuze op lange termijn. Met de nieuwste generatie warmtepompen geniet je van een uitstekend rendement.

Thuis Best plaatst sinds begin 2016 in elke nieuwbouwwoning een lucht-waterwarmtepomp . En dit zonder meerkost! Haal de verwarming van de toekomst vandaag al in huis en bespaar tijdens de rest van je leven.

3. PV-panelen

Dubbel besparen? Dat kan. Wek de elektriciteit voor je lucht-waterwarmtepomp op met je eigen zonnepanelen. Deze vorm van hernieuwbare energie doet het E-peil van je woning tot 20 punten zakken.

Krijg zonnepanelen cadeau!

Geniet nu van gratis hernieuwbare energie en krijg 14 zonnepanelen met hoog cadeau. Hiermee behaalt je woning een E-peil van 30 of minder. 

Meer weten over Thuis Best Woningbouw? Of wil je eens een kijkje komen nemen? Dat kan!

Openhuisdagen

Dit weekend kan je naar ons vakmanschap komen kijken in Kampenhout. Hier stellen we uitzonderlijk een prachtige pastoriewoning open. Je kan deze woning bezoeken op 21 en 22 oktober van 10u tot 17u. Bekijk hier alle info met routebeschrijving.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??