Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Bouw bijna-energieneutraal bij Thuis Best

Moderne BEN-woning

Foto: Thuis Best Woningbouw

Bijna-energieneutrale pastoriewoning

Foto: Thuis Best Woningbouw

Betaalbaar, bijna-energieneutraal en sleutel-op-de-deur bouwen? Het kan! Thuis Best bouwt  ‘BEN-woningen’ voor iedereen. Het geheim? 32 jaar ervaring in betaalbaar bouwen, innovatieve technieken en doorgedreven kennis. Hoe gaan wij om met de strenge energienormen?

 1. Optimale bouwschil 
  Dé basis van jouw energiebesparende woning. Een uitgebreid isolatiepakket zorgt voor een perfect geïsoleerde bouwschil en de beste isolatiewaarde. Met de juiste aandacht voor luchtdichtheid rendeert je isolatie maximaal.
 2. Neen’ tegen fossiele brandstoffen 
  Bij Thuis Best kies je voor innovatieve technieken die de beste energieresultaten opleveren. Zo plaatsen we in elke woning een lucht-waterwarmtepomp, de meest duurzame keuze op lange termijn. Zonder meerkost!

 3. De zon in je huis 
  Wek de elektriciteit voor je lucht-waterwarmtepomp op met je eigen zonnepanelen. Een dubbele besparing en een daling tot 20 punten van het E-peil van je woning. De aankoop van deze zonnepanelen doe je met onze actie ‘gratis hernieuwbare energie’ .

 4. Betaalbaar 
  Hou je niet van verrassingen? Wij ook niet. Vóór het bouwproces start, leggen we de prijs van je woning contractueel vast. Met realistische budgetten maken wij een BEN-woning betaalbaar voor iedereen.

 5. Vier jaar langer besparen 
  Waarom wachten tot 2021? Wij komen nu al tegemoet aan de strenge opgelegde energienormen van de toekomst. Zo bespaar jij nu al op je energiefactuur.

 6. Premies en kortingen 
  Met extra premies voor BEN-woningen druk je de investeringskosten. Als het E-peil van je woning tot 30 zakt, bespaar je onder andere 50 % op je onroerende voorheffing, duik je onder de E20, dan vervalt deze kost helemaal en dit gedurende 5 jaar!

 7. Levenslang lagere facturen
  Ons kwalitatief lastenboek met bewuste keuzes is de garantie voor de verlaging van je energiefactuur. Zo betaal je nooit een cent te veel.
 8. Goede investering 
  De waarde van je woning stijgt op termijn. Want hoe energiezuiniger, hoe groter de meerwaarde bij een eventuele verkoop.

 9. Milieubewust bouwen 
  Bij Thuis Best zet je jouw persoonlijke stap naar een beter leefmilieu. Technieken en installaties die onze natuur niet schaden, krijgen onze voorkeur. 

 10. Zonder zorgen 
  Liever geen zorgen over de strenge energienormen, nieuwe regels en andere bouwvragen? Thuis Best neemt het volledig bouwproces van je over. Voor, tijdens en na de bouw coördineren wij elke stap richting jouw BEN-woning.

Actie: gratis hernieuwbare energie

Wil jij ook genieten van  de actiebon ter waarde van  6.500 euro incl. btw om te besteden aan een pakket hernieuwbare energie? Ontdek dan alle actievoorwaarden op www.thuisbest.be/nl/nieuws/acties.

Meer weten over BEN?

Download dan hier alle gratis informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs op 089 32.88.44 of info@thuisbest.be.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?