Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Batibouwactie: 16 gratis zonnepanelen

Bouwplannen? Bij Thuis Best krijg je nu 16 zonnepanelen met hoog rendement cadeau.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Thuis Best voldoet nu al aan de Europese BEN-norm van 2021!

Foto: Thuis Best Woningbouw

Ontdek de troeven van bouwen met Thuis Best tijdens de openhuisdagen op 17 en 18 maart.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Een hoge isolatiewaarde, aandacht voor luchtdichtheid en energiezuinige technieken. Dat is het antwoord van Thuis Best Woningbouw op de EPB-eisen, waardoor jouw woning zonder extra kosten een bijna-energieneutrale woning wordt!

Geniet tot 31 mei van de Batibouwactie!

Bouwplannen? Bij Thuis Best krijg je nu 16 zonnepanelen met hoog rendement cadeau. Bovendien garanderen wij al onze klanten een E-peil van 20 of minder. Zo geniet je nog van de huidige subsidies. Dit is een gemiddelde besparing van €6.250 over 5 jaar!

Meer weten over deze actie? Bezoek ons op Batibouw in Paleis 8 stand 305. Of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs.

Waarom BEN-bouwen? 

Waarom een BEN-woning? Uiteraard omdat je ook in 2018 nog kan genieten van mooie subsidies. Én omdat je energiefactuur niet langer een tegenvaller maar een meevaller zal zijn. Want elke keer weer zie je zwart op wit jouw besparingen. Bovendien geniet je levenslang van een aanzienlijke meerwaarde van je woning, wat heel interessant is bij een eventuele verkoop.

Betaalbare E20 woningen

Een BEN-woning, kan ik dat wel betalen? Door jarenlange innovatie, technische upgrades en slimme ingrepen bouwen wij al jaren het huis van de toekomst. Sterker nog, wij voldoen nu al aan de Europese norm van 2021! En dit vanuit een zeer concurrentiële positie op de markt. Zo wordt bouwen met Thuis Best, ondanks de opkomst van het S-peil, niet duurder. Kortom: de slimste investering doe je bij Thuis Best Woningbouw.

Benieuwd naar onze woningen? Kom snel een kijkje nemen in onze kijkwoningen. Steeds te bezoeken na afspraak en doorlopend open van 12u-18u tijdens onze openhuisdagen op 17 & 18 maart.

Download hier gratis onze brochure en kom meer te weten over onze woningen.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?