Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Thuis Best Openhuisdagen op 17 en 18 maart

Kijken, voelen, beleven … Alleen zo kan je een huis echt ervaren. Kom daarom naar onze openhuisdagen op zaterdag 17 en zondag 18 maart. Je ontdekt er onze vernieuwde kijkwoningen in Herent en maakt kennis met passief en bijna-energieneutraal wonen.

Thuis Best Woningbouw zet de deuren van haar kijkwoningen open op 17 en 18 maart: de ideale gelegenheid om te ervaren hoe bouwkundig vakmanschap en innovatie naadloos in elkaar vloeien. Je ontdekt het beste van wat nieuwbouw te bieden heeft. Vandaag én morgen.

Moderne passiefwoning

Wil je weten hoe het voelt om in een passiefhuis te wonen? Dan kan je terecht in de halfopen kijkwoning. Je ervaart zelf de kwaliteit van de doorgedreven geïsoleerde en luchtdicht afgewerkte bouwschil. Je maakt ook kennis met moderne verwarmingssystemen waarbij je geen radiatoren of vloerverwarming nodig hebt.

Lage-energiewoning met ijsreservoir

Thuis Best gebruikt vooruitstrevende technieken om bijna-energieneutrale woningen te bouwen. Het meest vooruitstrevende bewijs is onze open kijkwoning in Herent. Een lage-energiewoning die we verwarmen met een Viessmann-warmtepomp … met ijsreservoir.

Infomomenten

Om 14u00 en om 15u30 organiseert Thuis Best een kort infomoment met als thema “Energiezuinig bouwen: het bos terug door de bomen zien”. Technische vragen over je project kan je voorleggen aan onze technisch adviseur Sabine Palumbo.

Ook voor wie met vragen zit over het financiële plaatje van zijn of haar woondroom zijn deze openhuisdagen zeker een aanrader. Er is doorlopend een onafhankelijke kredietmakelaar van Kredietunie aanwezig om je verder te helpen. Hij gaat voor jou op zoek naar de goedkoopste lening!

Kom jij ook een kijkje nemen? Bevestig je aanwezigheid op www.thuisbest.be/openhuis.

Gratis Brochure

Ben je benieuwd naar het aanbod van Thuis Best? Download hier gratis de brochure en kom alles te weten over de woningen.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?