Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

“Een aanrader voor iedereen met bouwplannen”

Bouwen vergt heel wat tijd. Daarom bouwt familie Van den Eynde – Cauwenbergh met Thuis Best.

Foto: Thuis Best Woningbouw

De familie koos voor een moderne, minimalistische architectuur zonder veel toeters en bellen.

Foto: Thuis Best Woningbouw

"We zijn bijna aan het einde van de rit, en vertrouwen er in dat alles tiptop opgeleverd wordt.”

Foto: Thuis Best Woningbouw

Eén firma die je bouw in handen neemt en een instapklare woning oplevert? Dat is sleutel-op-de-deur bouwen. En meteen ook de reden waarom familie Van den Eynde – Cauwenbergh bouwt met Thuis Best.

Tijd besparen

Leveranciers uitzoeken, prijzen vergelijken, de werken inplannen, … Bouwen vergt heel wat tijd. “En die hadden we niet”, vertelt familie Van den Eynde – Cauwenbergh. “Daarom is sleutel-op-de-deur voor ons de ideale bouwmethode. Tijdens Batibouw sprak een voorbeeldwoning van Thuis Best ons aan. En na het gesprek met de bouwadviseur waren we helemaal overtuigd.”

Moderne nieuwbouw

Ondertussen is de woning in Holsbeek bijna helemaal klaar. “We kozen voor een moderne, minimalistische architectuur zonder veel toeters en bellen. Bij elke fase van het bouwproces heeft Thuis Best ons goed geïnformeerd en begeleid. Wat ons ook vertrouwen gaf, was het gestructureerde tijdschema. Zo wisten we perfect wanneer onze woning zou opgeleverd worden.”

Vaste leveranciers

Eigen aan Thuis Best is dat je als bouwheer een lastenboek krijgt waarin tot op de letter beschreven staat wat de bouw inhoudt. “Qua prijzen zijn we dus geen enkele verrassing tegengekomen.” De firma werkt voor haar woningen ook samen met meerdere vaste leveranciers. “Handig, want zo konden wij zelf kiezen bij wie we ons het beste voelden.”

Vakmanschap

Of de familie tevreden is? “Absoluut! We zouden opnieuw voor Thuis Best kiezen en raden hen ook bij iedereen aan. Vooral de klantgerichtheid, open communicatie en eerlijkheid springen er voor ons uit als echte troeven. We zijn nog niet helemaal aan het einde van de rit, maar vertrouwen er in dat alles tiptop opgeleverd wordt.”

Openhuisdagen

Ben je benieuwd hoe deze woning eruit ziet? Kom dan naar de openhuisdagen in Holsbeek. De bouwadviseurs van Thuis Best geven je graag een persoonlijke rondleiding.

  • Waar: Langeveld 198, 3220 Holsbeek
  • Wanneer: zaterdag 14 en zondag 15 april van 12 tot 18 uur
  • Schrijf je in op www.thuisbest.be/openhuis.

Meer weten over het aanbod? Download hier gratis de brochure van Thuis Best Woningbouw.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?