Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Bouwen in 2019 veel duurder? Niet bij Thuis Best!

BEN-bouwen zit in ons DNA . Doorheen de jaren hebben we hierin een ruime ervaring opgebouwd.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Speciaal voor Batibouw krijg je 16 zonnepanelen cadeau als je bouwt met Thuis Best.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Volgens een Europese doelstelling moeten alle woningen in Vlaanderen tegen 2021 bijna-energieneutraal (BEN) zijn. Elk jaar worden de energie-eisen strenger en krijg je er als bouwer weer nieuwe aandachtspunten bij. Maar heeft dit ook een impact op jouw bouwbudget?

Bouwen wordt 4,5% duurder

Begin dit jaar berekende Bouwunie dat wie gaat bouwen zo’n 4,5 procent extra moet ophoesten. Voor een doorsnee woning betekent dat een meerkost van maar liefst 15.600 euro! Aan de oorzaak van deze stijging liggen een tekort aan bepaalde grondstoffen en duurdere transportkosten. Reken daar nog de steeds strengere energienormen bij en het S-peil bij en je begrijpt dat bouwen een dure aangelegenheid is.

Moet ik mijn bouwdromen dan opbergen?

Gelukkig niet, want bij Thuis Best wordt bouwen niet duurder. Als familiebedrijf werken we al meer dan dertig jaar samen met onze vaste leveranciers. Zo kunnen we onze klanten goede voorwaarden en prijzen aanbieden. Bovendien hebben wij doorheen de jaren een goed product kunnen uitwerken, zowel kwalitatief als financieel. BEN-bouwen zit in ons DNA en doorheen de jaren hebben we hierin een ruime expertise opgebouwd. Dat merk je ook aan ons hoogkwalitatief lastenboek. Dat voldoet al jaren perfect aan de geldende normen, zelfs al aan de eisen voor 2021.

Bespaar nog extra met Thuis Best

Met een doordacht ontwerp en jaren ervaring in de bouw van energiezuinige woningen haalt elke woning die we bouwen een E-peil van E20 of minder. Hierdoor kan jij vijf jaar lang genieten van 100% korting op je onroerende voorheffing. Reken daar nog een fikse besparing op je energiefactuur bij én een grote meerwaarde als je je woning zou verkopen.

Ben je benieuwd naar wat thuis Best voor jouw woning kan betekenen? Laat je inspireren door onze gratis brochure.

Extra voordeel: 16 zonnepanelen!

Overtuigd van de expertise van Thuis Best? En beslis je om met ons te bouwen? Dan geniet je van gratis hernieuwbare energie. Meer zelfs, speciaal voor Batibouw krijg je nu zestien zonnepanelen met hoog rendement cadeau! Je vindt ons in Paleis 8, stand 305. Of maak snel je afspraak met een van onze bouwadviseurs.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?