Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Batibouwactie: 16 gratis zonnepanelen

Thuis Best garandeert nu al een E-peil van 20 of minder. Kom langs in onze kijkwoning!

Foto: Thuis Best Woningbouw

Ontdek de troeven van bouwen met Thuis Best tijdens de openhuisdagen van 16 & 17 maart.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Bouwplannen? Bij Thuis Best krijg je nu 16 zonnepanelen met een hoog rendement cadeau.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Een bijna-energieneutrale woning dankzij een hoge isolatiewaarde, aandacht voor luchtdichtheid en energiezuinige technieken. Bij Thuis Best voldoet jouw woning aan de EPB-eisen zonder extra kosten.

Geniet t.e.m 31 mei van onze Batibouwactie

Ga je binnenkort bouwen? Bij Thuis Best krijg je, naast de garantie op een E-peil van 20 of minder, 16 zonnepanelen met een hoog rendement cadeau. Geniet t.e.m 31 mei van onze Batibouwactie en bespaar € 6.250 over 5 jaar!

Benieuwd naar meer? Bezoek ons op Batibouw (Hal 8, stand 305) of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs.

Waarom een BEN-woning?

Omdat je ook in 2019 mooie subsidies krijgt, zal je energiefactuur niet langer een tegenvaller maar een meevaller zijn. Met een BEN-woning zie je zo elke keer zwart op wit jouw besparingen en geniet je levenslang van een aanzienlijke meerwaarde van je woning. Interessant ook bij een eventuele verkoop.

Wat kost een BEN-woning?

Thuis Best bouwt al jaren het huis van de toekomst dankzij duurzame innovatie, technische upgrades en slimme ingrepen. Een woning van Thuis Best voldoet nu al aan de Europese norm van 2021. En dit vanuit een concurrentiële positie op de markt. Zo blijft bouwen met Thuis Best, ondanks het recent ingevoerde S-peil, betaalbaar. Kies je voor Thuis Best Woningbouw, dan ben je zeker van de slimste investering.

Bezoek onze kijkwoningen

Nieuwsgierig naar onze woningen? Kom gerust een kijkje nemen in een van onze kijkwoningen. Tijdens onze openhuisdagen van 16 & 17 maart kan je er doorlopend terecht tussen 12u-17u. Op andere dagen ontvangen onze bouwadviseurs je graag op afspraak.

Ook starten we binnenkort met de bouw van een nieuwe kijkwoning in Herent. Volg ons op Facebook voor alle updates van het bouwproces en rondleidingen.

Graag meer informatie? Download onze gratis brochure.

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?