Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Openhuisdagen Thuis Best op 16 en 17 maart

Thuis Best openhuisdagen in Herent

Foto: Thuis Best Woningbouw

Ontdek onze energiezuinige technieken

Foto: Thuis Best Woningbouw

Zaterdag 16 en zondag 17 maart van 12u00 tot 17u00

Foto: Thuis Best Woningbouw

Betaalbaar energiezuinig wonen, dat is de drijfveer van ons familiebedrijf. Al 30 jaar combineren we vakmanschap en innovatie om voor onze bouwheren een woning te bouwen die al aan de energienormen van de toekomst voldoet. Hoe we dat doen kan je op zaterdag 16 en zondag 17 maart ontdekken tijdens onze openhuisdagen.

BEN-woning met revolutionaire verwarming
Deze open bijna-energieneutrale woning werd als eerste woning in de Benelux verwarmd met ijs. Een bewijs van ons pionierschap op gebied van energiezuinig wonen. Ontdek tijdens de openhuisdagen al onze technieken.

Moderne passiefwoning
Een passiefwoning wordt niet verwarmd met een traditioneel verwarmings- of koelsysteem. Onze bouwadviseurs informeren je graag over ons lastenboek met doorgedreven isolatie en aandacht voor luchtdichtheid.

Advies van experts
Vragen over energiezuinig bouwen? Dan kan je tijdens de openhuisdagen terecht bij onze technische adviseur Sabine Palumbo. Tussen 14u00 en 15u30 geeft ze een infomoment over “Energiezuinig bouwen: Met Thuis Best op koers voor 2021”. Eerder interesse in de financiële kant? Dan kan je doorlopend bij een onafhankelijke adviseur van Kredietunie terecht die ook nog eens op zoek gaat naar de goedkoopste lening.

Gratis brochure
Benieuwd naar het aanbod van onze sleutel-op-de-deurwoningen? Download hier de brochure en kom alles te weten over onze bijna-energieneutrale woningen.

Kom inspiratie opdoen tijdens onze openhuisdagen in Herent. Onze bouwadviseurs staan op zaterdag 16 en zondag 17 maart voor je klaar van 12u00 tot 17u00. Iedereen is welkom, maar we vragen wel om je te registreren via www.thuisbest.be/openhuis.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?