Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

“Instapklare woning zonder zorgen”

De kijkwoning in opbouw

Foto: Thuis Best Woningbouw

Veel mensen dromen van een nieuwbouw, maar kunnen het bouwproces niet zelf opvolgen. Dan is een sleutel-op-de-deurbouwer de ideale oplossing. De familie Vercruyssen – Poelmans koos voor Thuis Best Woningbouw voor de bouw van hun droomwoning in Herent, die je kan bezoeken tijdens de openhuisdagen.

“Meteen een goed gevoel”

Met twee kinderen en een drukke job zag het gezin het niet zitten om zelf te bouwen, dus klopten ze aan bij Thuis Best. “Het eerste contact met de bouwadviseur was zeer aangenaam. We werden hartelijk ontvangen in de kijkwoning, waar we een duidelijk antwoord op al onze vragen kregen. We hadden er meteen een goed gevoel bij.”

Energiezuinig bouwen

Thuis Best levert elke woning op met een E-peil van 20 of lager. “We vonden het belangrijk om energiezuinig te bouwen, en bij Thuis Best zaten vele items die normaal een serieuze investering zijn in het basispakket inbegrepen. Ze bouwen bijna-energieneutraal zonder meerprijs. Bij Thuis Best kregen we simpelweg het meeste huis voor ons budget.”

Correcte bouwtermijn

Het huis is een moderne woning met grote leefruimte en een open keuken. “We zitten goed op schema, en zijn heel tevreden over het resultaat tot dusver, dit wordt echt ons droomhuis. Ook op het vlak van prijs wisten we waaraan we ons konden verwachten.”

Woning op maat

“Of we tevreden zijn met de samenwerking? Absoluut! We zouden zo terug voor Thuis Best kiezen. We moesten niet kiezen uit cataloguswoningen, maar hadden rechtstreeks contact met een architect die het huis naar onze wensen uittekende. Daarin is Thuis Best uniek. Nee, we hebben ons onze keuze nog geen moment beklaagd.” 

Openhuisdagen op 18 en 19 mei

Benieuwd naar deze woning? Kom naar de openhuisdagen in Herent. De bouwadviseurs van Thuis Best geven je graag een persoonlijke rondleiding.

Waar? Sint-jobsweg 22, 3020 Herent

Wanneer? Zaterdag 18 en zondag 19 mei van 12 tot 17 uur

Schrijf je in op www.thuisbest.be/openhuis

Meer weten over het aanbod? Download hier de brochure van Thuis Best Woningbouw.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?