Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Energiezuinig bouwen binnen je budget? Dat doe je zo!

Bij Thuis Best moet je niet inboeten aan creatieve vrijheid bij de uitwerking van je woning

Foto: Thuis Best Woningbouw

De energienormen voor nieuwbouwwoningen worden steeds strenger. Als je een woning bouwt, doe je dat met het oog op de toekomst. Thuis Best is gespecialiseerd in het BEN-bouwen (Bijna Energieneutraal) en weet dus als geen ander hoe je een duurzaam en comfortabel huis bouwt op een betaalbare manier. Ontdek hoe wij erin slagen om onze woningen toekomstbestendig te bouwen binnen jouw budget! 

Alles begint met een goed ontwerp

Een architect, bouwadviseur en technisch adviseur zitten samen aan tafel en maken een duurzaam ontwerp binnen het budget van de bouwheer. Als ervaren sleutel-op-de-deurbouwer werken we met een team van experts die alle kneepjes van het vak kennen. Zo weten we dat de oriëntatie van de woning erg belangrijk is voor de energieprestaties. Als je de woonruimtes op het opkomen en ondergaan van de zon afstemt, moet je minder verlichten en verwarmen.

Compact bouwen, comfortabel wonen

Energie-efficiënt bouwen is compact bouwen. Voor ons staat dat niet gelijk aan klein wonen. Compact bouwen is genieten van een maximale woonoppervlakte en comfort terwijl je de buitenoppervlakte (zoals gevels en daken) beperkt houdt. Dat betekent niet dat je moet inboeten aan creatieve vrijheid bij de uitwerking van je woning. Ervaring speelt daar een cruciale rol in. En daarvoor ben je bij Thuis Best aan het goeie adres.

Bespaar energie …

De energieprijzen blijven elk jaar stijgen. Bij Thuis Best proberen we de energievraag van onze woningen zo klein mogelijk te houden. Zo blijven ze ook in de toekomst duurzaam en betaalbaar. Dat doen we onder andere door hernieuwbare energiebronnen te kiezen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de luchtdichtheid van de woning. Zo laten we hellende daken isoleren door een gespecialiseerd team in plaats van de dakwerker. Met een optimaal geplaatste isolatie win je weer wat op de energieprestaties.

… en geld

Heb je bouwplannen? Neem dan je tijd om de prijzen op de markt te vergelijken. Niet alleen helpt Thuis Best je in de toekomst besparen dankzij een energiezuinige woning, je zal merken dat je bij ons meer huis voor hetzelfde budget krijgt. En je weet op voorhand exact hoeveel je woning zal kosten, zonder verrassingen. Gedurende het volledige bouwproces én erna kan je genieten van onze service. Thuis Best is een familiebedrijf waar je met iedereen die bij je woning betrokken is een persoonlijk contact hebt, van de bouwadviseur tot de werfleider.

Ben je benieuwd naar hoe wij energiezuinig bouwen? Bezoek onze website en laat je inspireren!

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?