Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Bouw verstandig… Bouw de woning van 2021!

BEN-Woning Klassiek type B

Foto: Thuis Best Woningbouw

BEN-Woning Modern type A

Foto: Thuis Best Woningbouw

BEN-Woning Modern type C

Foto: Thuis Best Woningbouw

Onder het motto ‘Een BEN-woning voor iedereen’ lanceert Thuis Best een nieuwe reeks BEN-woningen aan zeer betaalbare prijzen. Alle basisvoorzieningen zijn opgenomen in het standaard lastenboek en het BEN-concept is toepasbaar op al onze sleutel-op-de-deur woningen. Wist u trouwens dat alle woningen die we bij Thuis Best bouwen reeds voldoen aan de huidige norm van E54, zonder bijkomende kosten.

7.500 euro cadeau voor energieverlagende maatregelen
Wij gaan zelfs nog een stapje verder. Omdat we vinden dat bouwen een verstandige investering moet zijn, schenken we u € 7.500 inclusief btw voor bijkomende investeringen om het E-peil te verlagen naar E30 (BEN-woning). Dit levert u een bijkomende overheidssubsidie op van 100 % vermindering op de onroerende voorheffing (K.I) gedurende 5 jaar én € 1.800 subsidie van de netbeheerder. Hierdoor kan u tot € 24.000 besparen én bouwt u een woning met meerwaarde voor de toekomst!
*subsidies behoudens wijzigingen door bevoegde overheden

Betaalbaar wonen voor iedereen
Thuis Best Woningbouw maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Met meer dan 30 jaar ervaring in de woningbouw vervullen we een pioniersrol in energiezuinig bouwen. We willen iedereen een betaalbare woning kunnen aanbieden. Eentje die geen toegevingen doet op het vlak van wooncomfort en tegelijkertijd rekening houdt met het milieu en de nieuwe normen op internationaal vlak.

Meer weten over onze BEN-woningen?
Download dan hier alle gratis informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs op 089 32.88.44 of info@thuisbest.be. Alle actievoorwaarden kan u vinden op www.thuisbest.be.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??